Κυβέρνηση “αρίστων” και οικογενειοκρατίας: Έφυγε ο πατέρας, διορίστηκε η κόρη στη θέση του! (έγγραφα)

Χωρίς τέλος τα ρουσφέτια στη ΝΔ – Ο Πολάκης αποκαλύπτει μια ακόμα ιστορία οικογενειοκρατίας

Δεν έχουν τέλος τα ρουσφέτια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη να αποκαλύπτει άλλη μια ακόμα ιστορία οικογενειοκρατίας. 

Με ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει πως στις 18 Σεπτεμβρίου έληξε η υπηρεσία του Ιωάννη Σταθακόπουλου μετακλητού συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ωστόσο, πριν καλά καλά συμπληρωθούν 24 ώρες η θέση καλύφθηκε από την… κόρη του.

Ωστόσο, ακόμα και αν πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση οικογενειοκρατίας, από αυτές που μας έχει συνηθίσει η ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης διαπιστώνει πως ο Ιωάννης Σταθακόπουλος και η κόρη του, είναι ο  αδελφός και η ανηψιά της κυρίας Π. Σταθακοπούλου υποψήφιας με την ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2019. Τί σύμπτωση!

Αναλυτικά η ανάρτηση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

ΜΙΑ (ακόμα) ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!!

Στις 09:16 στις 18/9 αναρτάται στη Διαύγεια η λήξη της υπηρεσίας του Ιωάννη Σταθακόπουλου (του Διονυσίου – έχει σημασία-) από τη θέση του μετακλητού συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του Γ. Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής…..(φωτό1-2)

….. Και στις 09:56 την ΙΔΙΑ μερα ,αναρτάται η πρόσληψη της κόρης του στην ΙΔΙΑ θέση!! (Φωτό 3-4)Μέχρι τώρα απλά ….οικογενειοκρατία, με μια σπάνια ταύτιση προσόντων (χα χα…)

Ποιοι είναι όμως αυτοί;

Οπως φαίνεται από τη φωτό 6,είναι ο αδελφός και η ανηψιά της κυρίας Π. Σταθακοπούλου, υποψήφιας με το κόμμα των “αρίστων” στις Ευρωεκλογές του 2019!! (Φωτό 5). Ξεφτίλες……

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ…. «Μα ο Καρανίκας και ο Πολακης που καπνίζει»…

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….ΜΙΑ (ακόμα) ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!!Στις 09:16 στις 18/9…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 21. September 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί