Δ. Βρύσαλης για κινητή μονάδα ψυχικής υγείας: «Nα σταματήσει ο εμπαιγμός, η κοροϊδία και το μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα σε υπουργείο, 7η ΥΠΕ Κρήτης και διοίκηση»

Πρόεδρος εργαζομένων ΠΑΓΝΗ για κινητή μονάδα ψυχικής υγείας Nα σταματήσει ο εμπαιγμός, η κοροϊδία και το μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στο υπουργείο, 7η ΥΠΕ Κρήτης και διοίκηση

Nα σταματήσει ο εμπαιγμός, η κοροϊδία και το μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στο υπουργείο, 7η ΥΠΕ Κρήτης και διοίκηση ΠΑΓΝΗ, σχετικά με τη λειτουργία της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Δημήτρης Βρύσαλης.

Στην επιστολή αναφέρεται αναλυτικά:

Μπορεί  το υπουργείο  υγείας ,η 7 ΔΥΠΕ σε δελτίο της ,να υποστηρίζουν  ότι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και η συνέχιση της λειτουργίας της κινητής μονάδας ψυχικής οι συμβάσεις  όμως των εργαζομένων δεν έχουν ανανεωθεί για τον Αύγουστο, οπότε υπάρχει κίνδυνος διακοπής της λειτουργίας της. Η μονάδα αυτή, παρακολουθεί εκατοντάδες ψυχικά ασθενείς προσφέροντας πολύ μεγάλο έργο, έργο το οποίο είναι αδύνατον να προσφέρει μία ψυχιατρική κλινική.

Θα ήταν “καταστροφικό” και θα έθετε σε κίνδυνο και τους ίδιους τους ασθενείς, αλλά και για την ίδια την κοινωνία η αναστολή λειτουργίας αυτής της μονάδας. Το υπουργείο υγείας,  η  7η ΥΠΕ ,η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ ,θα πρέπει άμεσα να αναλάβουν  και να δώσουν  λύση σήμερα στο πρόβλημα αυτό, παρακάμπτοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, 7ΥΠΕ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Άμεση ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων ,με πληρη εργασιακα και ασφαλιστικά δικαιώματα

Άμεσα να περάσει η ευθύνη χρηματοδότησης ,λειτουργίας στο  κρατικό σύστημα υγείας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί