2η Διεθνής Έκθεση ζωγραφικής στο Φόδελε

Θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στον μεγάλο μας ζωγράφο El Greco 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ‘’Δομήνικος Θεοτοκόπουλος’’  διοργανώνει στο πλαίσιο του θερινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Φόδελε, τις αφιερωμένες στον μεγάλο μας ζωγράφο El Greco θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις,  την 2η  Διεθνή Έκθεση ζωγραφικής  με την συμμετοχή 17 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγράφων από την Γαλλία,  το Μαρόκο, τον Καναδά, την Μαρτινίκα, Γουαδελούπη, Βραζιλία ,  Πολωνία,  Ελλάδα και Χονγκ Κόνγκ, ένα πανόραμα διαφορετικών καλλιτεχνών, θεμάτων, και πολιτισμών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε με την 2η Διεθνή Έκθεση απλώνει τα χέρια του, σε διαφορετικούς πολιτισμούς  και καλλιτέχνες , κάνοντας πράξη, όπως έλεγε ο Ρούμπενς την ουσία του πολιτισμού, βγαίνοντας από το στενό κύκλο του εαυτού και συνομιλώντας με τους άλλους.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Μουσείο του El Greco στο Φόδελε, και θα είναι ανοικτή στο κοινό από 1 έως και 30 Αύγουστου, καθημερινά  εκτός Τρίτης, από 9:00  πμ έως 7:00 μμ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 0:7 μμ, στο χώρο του Μουσείου, θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με τον Γιώργο Ρασούλη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί