Βενιζέλειο- Νέες σοβαρές καταγγελίες εργαζόμενων: Κακοδιοίκηση, “ημέτεροι”, ρουσφέτια και μετακινήσεις

Νέες σοβαρές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο Βενιζέλειο, την κακοδιοίκηση, τα ρουσφέτια, τις μετακινήσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που οδηγούν στη διοικητική διάλυση του νοσοκομείου, έρχονται στο Candiadoc. Μας γράφουν εργαζόμενοι του Βενιζελείου:

Αγαπητό candiadoc,

Πιστεύουμε πιά ότι όλα είναι ένα σχέδιο. Αυτά που σας γράφουμε τα ξέρουν στην 7 ΥΠΕ αλλά και στο υπουργείο. Και δεν κάνουν τίποτα. Παρακολουθούν ανίσχυροι; Απαθείς; δεν ξέρουμε.

Σίγουρα όμως όλα αυτά είναι εγκληματικά απέναντι σε ένα νοσοκομείο που καταρρέει κάθε μέρα και περισσότερο από την διοικητική ανικανότητα.

Το θέμα με τους γιατρούς που πρόσφατα έφτασε στην επικαιρότητα είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ήταν ένα “αντίδωρο” στον Βουλευτή με καταγωγή από το Ρέθυμνο, για κάποιο σκοπό. Και αν σκεφτούμε ότι η κρίση των διοικητών είναι κοντά, μπορούμε να βάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την διοίκηση μια μετακίνηση υπαλλήλου από το γραφείο Προμηθειών στο γραφείο του Πολίτη. Δεν έγινε γιατί υπήρξε κόντρα μεταξύ διοικητή και υποδιοικήτριας. Τελικά ήρθε η 7 ΥΠΕ να κάνει άλλη μια ρουσφετολογική μετακίνηση και την πήρε υπό την προστασία της εκεί στην ΥΠΕ. Το νοσοκομείο δεν έχει υπαλλήλους, οι υπηρεσίες είναι άδειες αλλά εμείς στέλνουμε απλόχερα υπαλλήλους παντού….

Οι μετακινήσεις από το Βενιζέλειο στην ΥΠΕ έχουν γίνει πια εργαλείο όχι για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου ή της ΥΠΕ  αλλά σαν μέσο πίεσης υπαλλήλων για να πάνε όπου θέλουν (όχι όλων όμως έτσι; Μόνο αυτών που έχουν μέσο – ξεκάθαρα και χωρίς υποψία. Ένα ένα να πιάσεις τα ονόματα θα βρεις ποιον έχει βάλει μέσο). Δλδ λέει θέλω να πάω εκεί… Δεν με πας; Θα πάω στην ΥΠΕ!  Τι θα κάνει στην ΥΠΕ κανείς δεν ξέρει.

Προσόντα; Ανύπαρκτη λέξη. Κανείς πια δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Προωθούνται άτομα με ελάχιστα ή ανύπαρκτα τυπικά αλλά και ουσιαστικά προσόντα. Απλά να έχει μιλήσει κάποιος. “Οι δικοί μας” πάνε μπροστά! Ε δεν το λες και επιτελικό κράτος αυτό.

Το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ είναι διοικητικά ένα διαλυμένο νοσοκομείο. Είναι στην χειρότερη του φάση από τη δεκαετία του 50. Το λένε όλοι οι εργαζόμενοι! 

Ακόμα και αν γίνει αλλαγή της διοίκησης άμεσα, δεν νομίζουμε να μπορεί να αναστραφεί η πορεία γιατί ανίκανοι έχουν προωθηθεί σε θέσεις ευθύνης με μόνο γνώμονα φιλίες, ραβασάκια και διάφορα άλλα όμορφα και ….”όμορφα”!

Νομίζουμε ότι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, η 7 ΥΠΕ κλπ πρέπει να κάνουν ένα μόνιμο γραφείο εδώ μέσα μπας και μπει σε μια τάξη!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί