Βενιζέλειο – Η διάλυση του ιστορικού νοσοκομείου: Οι γυναικολογικές εξετάσεις για…70χρονο, η γυναίκα που “έγινε” άνδρας!

Καθημερινά αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι οι “άριστοι” διέλυσαν” το ιστορικό Βενιζέλιο Νοσοκομείο και συνεχίζουν να το το κάνουν καθημερινά. Όχι από λάθος, αλλά με σχέδιο που είναι ο ευτελισμός του δημόσιου τομέα της Υγείας υπέρ των ιδιωτών που λατρεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Σε όλη την τοπική κοινωνία είναι γνωστές, λίγο ως πολύ, οι μεγάλες και σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, σε εξοπλισμό, τελικά σε ανθρώπους και μέσα για τη λειτουργία.

Αυτές οι ελλείψεις οδηγούν στην κακή λειτουργία του νοσοκομείου, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών, των νοσηλευτών και άλλων εργαζομένων.

Δυο κωμικοτραγικές περιπτώσεις καταγράφηκαν τις τελευταίες ημέρες και μεταφέρθηκαν στο Candiadoc.

Γυναίκα ασθενής πήγε χθες Πέμπτη στην εφημερία, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, για ορθοπεδικό πρόβλημα. Οι εικόνες, οι συνθήκες, οι καθυστερήσεις, δε χρειάζονται περαιτέρω περιγραφή. Τελικά η γυναίκα πήρε παραπεμπτικό για ακτινογραφία, όπου πληροφορήθηκε ότι είναι… άνδρας! Την παρέπεμψαν για εξετάσεις άνδρα!

Αλλά δεν ήταν αυτό το πιο εξωφρενικό. Όταν η ασθενής διαπίστωσε ότι… της άλλαξαν και φύλλο και εξετάσεις, διαμαρτυρήθηκε μαζί με τον σύζυγό της. Δεν έφτανε ο πόνος, η αναμονή, η ταλαιπωρία, έγινε κι αυτό. Το άκουσε ένας κύριος περίπου 70 ετών που περίμενε κι αυτός στην ουρά για κάποιες εξετάσεις και άφησε τους πάντες άναυδους: Και τι να πω εγώ που με έστειλαν για εξετάσεις αλλά εκεί που πήγα μου είπαν ότι ήταν… γυναικολογικές εξετάσεις και με ρώτησαν, για να βεβαιωθούν, “εσείς άντρας δεν είστε καλέ;”

Διάλυση με σχέδιο και πρόγραμμα από τους “αρίστους”…

ΥΓ: Μην αμφισβητηθεί το παραμικρό από τα παραπάνω. Οι “μάρτυρες” έχουν ονοματεπώνυμο και ιδιότητες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί