Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας: Χρυσός στο τριπλούν ο Γκάρτσιος, ασημένιες Ρούσου στα 800 μ και Ραφαηλίδου στη σφαίρα

Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν του Ευρωπαϊκού Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεότητας για τον Γιάννη Γκάρτσιο. Ο νεαρός πρωταθλητής μας είχε επίδοση 15,73 μ, κάνοντας μάλιστα ρεκόρ αγώνων. Στην τελευταία του προσπάθεια ο Ιταλός αντίπαλός του πήδηξε μόλις ένα εκατοστό πιο πίσω, φτάνοντας τα 15,72

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιουλιάννα Ρούσου στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας.

Η νεαρή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. με 2.06.68 που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ Γυναικών Κ18, καθώς βελτιώνει το δικό της 2.07.80. Η νεαρή έκανε πολύ καλό αγώνα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της και να κυνηγήσει ακόμη και την πρώτη θέση που πήγε στην με 2.06.15.

Η αθλήτρια της Ολυμπίας Λυμπεροπούλου παρά το νεαρό της ηλικίας της (γεννημένη το 2007) έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που ακολουθεί σε λίγες ημέρες.

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση η Μαρία Ραφαηλίδου.

Η νεαρή κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη σφαιροβολία με 16,25μ. και έκανε δύο τα μετάλλια της στη διοργάνωση, αφού ήταν τρίτη πριν λίγες ημέρες στη δισκοβολία. Η αθλήτρια που είναι μόλις 16 ετών έδειξε πως έχει μπροστά της το μέλλον να διεκδικήσει μεγαλύτερες επιτυχίες και ανάλογα καλές επιδόσεις. Η Ραφαηλίδου είχε πέτυχε το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20 στο δίσκο, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί και αντίθετα να ξεκουραστεί για την επόμενη σεζόν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί