«Η Ελλάδα δεν καίγεται, έχει ήδη καεί»: Μετέφεραν τραυματία σε καρότσα επειδή το ασθενοφόρο δεν είχε πλήρωμα!

“Το επιτελικό κράτος του Κούλη διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του και εμείς πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές της καταστροφής μας”

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά με ασθενείς που μεταφέρονται στο νοσοκομείο ακόμα και σε καρότσα αγροτικού λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.

Σε ανάρτηση που έχει γίνει στο Facebook έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες ενός νεαρού άντρα ο οποίος είχε ένα ατύχημα στην Ιερισσό και αναγκάστηκε να μεταφερθεί με καρότσα αφού όπως αναφέρεται στο post «το παρκαρισμένο ασθενοφόρο δεν έχει πλήρωμα για να μπορέσει να περιθάλψει τον τραυματία».

Ο άντρας είχε τυλιγμένο πρόχειρα το πόδι του σε ένα σεντόνι ενώ είχαν τοποθετήσει από κάτω του μια ηλιοροφή αυτοκινήτου προκειμένου να ξαπλώσει. Και όλα αυτά ενώ επικρατούν συνθήκες καύσωνα και είμαστε στη μέση της τουριστικής περιόδου.

«Η Ελλάδα δεν καίγεται, έχει ήδη καεί» είναι το σχόλιο του χρήστη για το νέο απαράδεκτο περιστατικό, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη «διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του και εμείς πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές της καταστροφής μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση 

Η Ελλάδα δεν καίγεται, έχει ήδη καεί. 

Σήμερα στην Ιερισσό μετά από ατύχημα ένας νέος άνθρωπος – ακόμα ένας – μεταφέρεται στην καρότσα αγροτικού γιατί το παρκαρισμένο ασθενοφόρο δεν έχει πλήρωμα για να μπορέσει να περιθάλψει τον τραυματία. Ένας άνθρωπος που πονάει στοιβάζεται σε μια καρότσα με το πόδι του τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μια ηλιοροφή αυτοκινήτου για να ξαπλώσει σε συνθήκες καύσωνα. 

Η Ιερισσός είναι γεμάτη από κόσμο που αν πάθει κάτι πρέπει να υπάρχουν αρκετά αγροτικά να εξυπηρετήσουν. Οργή και μίσος για κάθε υπεύθυνο αυτής της τραγικής κατάστασης. 

Το επιτελικό κράτος του Κούλη διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του και εμείς πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές της καταστροφής μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί