Ασθενοφόρο όχημα στη Γαύδο

Για τις ανάγκες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και επισκεπτών  της νήσου Γαύδου ικανοποιήθηκε σήμερα από τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με την παράδοση ενός ασθενοφόρου οχήματος για τις ανάγκες επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου. Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα, που μέχρι σήμερα κάλυπτε τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αγίας Φωτεινής, παραδόθηκε από το στέλεχος αυτού κο Παλιεράκη Παναγιώτη στο Γενικό Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου, κο Αμβροσιάδη Βασίλειο. Με τη συνδρομή στελέχους των ενόπλων δυνάμεων, το οποίο θα αξιοποιηθεί ως οδηγός του οχήματος, το ασθενοφόρο όχημα θα συνεπικουρήσει το έργο των Ιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας του τοπικού πληθυσμού για την αντιμετώπιση Υγειονομικών αναγκών και συνεπώς, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας Υγείας αυτού.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς της ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλλαν στο εν λόγω εγχείρημα και ειδικότερα, στα Στελέχη των Κέντρων Υγείας Αγίας Φωτεινής και Κανδάνου, του Περιφερειακού Ιατρείου Γαύδου, τον Δήμο Γαύδου για τη διαχρονική υποστήριξη, αλλά και το Κέντρο Επιχειρήσεων της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» εκ μέρους του ΕΓΑ/ ΓΕΕΘΑ και το ΕΚΑΒ Κρήτης για το συντονισμό της διάθεσης Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στις Δομές Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. 

Η διάθεση του Ασθενοφόρου στο Νησί, αποτελεί άμεση υλοποίηση δέσμευσης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στους κατοίκου της Γαύδου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί