Το πρωί… “εκπρόσωπος” της περιφέρειας, το βράδυ υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, κι όταν λείπει ο περιφερειάρχης, πιάνει την καρέκλα του! (φωτο)

Καλά, τι είδους κόλπα είναι αυτά; Ο εκ των υποψηφίων δημάρχων Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης, γνωστός για την κουμπαριά του με τον μακαρίτη Άκη Τσοχατζόπουλο, με στήριξη, όπως λένε οι πληροφορίες, από τον Λ. Αυγενάκη, υπουργό του Μητσοτάκη, εμφανίζεται… το πρωί εκπρόσωπος της περιφέρειας και το βράδυ υποψήφιο δήμαρχος Ηρακλείου! Σε κάθε περίπτωση, είτε πρωί, είτε απόγευμα, ο άνθρωπος κρατά ένα γραφείο στην περιφέρεια, κάνοντας φυσικά την προεκλογική του εκστρατεία (τηλέφωνα κλπ) με τα χρήματα των πολιτών…

Άλλωστε το θέμα το έχουμε επισημάνει και άλλη φορά:

Δεοντολογία;- Ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει προεκλογική εκστρατεία με γραφείο στην περιφέρεια και λεφτά των πολιτών!

Δείτε, για παράδειγμα, την ανακοίνωση που έστειλε (ο ίδιος άραγε, γιατί το ΓΤ της περιφέρειας δε μοιάζει πολύ πιθανό…) νωριτερα σήμερα με την… περιφερειακή ιδιότητα και σχετικές φωτογραφίες, μάλιστα στην καρέκλα και τη θέση του απόντος περιφερειάρχη Κρήτης! Σε λίγο θα στείλει και ως υποψήφιος δήμαρχος!

Όχι πολύ δεοντολογικά όλα αυτά, ε;

Σε σύσκεψη δημοσίων σχέσεων και φωτογραφιών (ρεκλάμα δηλαδή) και μάλιστα στην αίθουσα συσκέψεων του περιφερειάρχη Κρήτης. Κι επειδή εκείνος σήμερα έλειπε, ο κ. Αλεξάκης κάθισε και στη θέση του!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί