Ο κ. Γ. Αλεξάκης θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και να διαφημίζεται από την περιφέρεια Κρήτης;

Για να καταλάβω, ο κ. Γιώργος Αλεξάκης θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και να διαφημίζεται για τις δραστηριότητές του από το γραφείο Τύπου της περιφέρειας Κρήτης; Αυτό δεν είναι μόνο αντιδεοντολογικό από την πλευρά του, αλλά και ανήθικο θα έλεγα… Ή υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ή εκπρόσωπος της περιφέρειας στα διεθνή φόρα.

Σημερινό δελτίο τύπου

Ο κ. Αλεξάκης, από τα σπλάχνα της άλλοτε Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε σε θέσεις που επηρεάζουν τις τοπικές αποφάσεις (πχ Νομαρχιακό Συμβούλιο επί μακαρίτη Γαρεφαλάκη) έχοντας και την “επιφοίτηση” όχι του αγίου πνεύματος αλλά του κουμπάρου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δικαίωμά του να δρα όπως νομίζει και με όποιους νομίζει. Τελευταία μάθαμε ότι ο κ. Αλεξάκης, που δρούσε… “πανευρωπαϊκά” για την Κρήτη ως αντιπεριφερειάρχης ή με άλλες αντίστοιχες ιδιότητες, θέλει να σώσει και την πόλη του Ηρακλείου!

Δικαίωμά του και πάλι. Παρότι κάποιος που παρακολουθεί πολύ στενά τα τοπικά δρώμενα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 θα είχε πολλά να πει ως ενστάσεις για την αποδοτικότητα του συγκεκριμένου στελέχους επί 3 δεκαετίες ως σωτήρα του τόπου, το αποφεύγει και μπαίνει κατευθείαν στο “ψητό”: Είναι ηθικό και δίκαιο να συνεχίζει να εμφανίζεται ως στέλεχος της περιφέρειας Κρήτης έχοντας ήδη ανακοινώσει υποψηφιότητα για το δήμο Ηρακλείου (μη γίνει και καμιά εκλογή και δεν είναι υποψήφιος…); Δηλαδή να διαφημίζεται από τις επίσημες ανακοινώσεις της περιφέρειας, αν και δρα πλέον ως υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου;

Για παράδειγμα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, παραιτήθηκε γιατί θα είναι υποψήφιος βουλευής. Ο κ. Αλεξάκης ούτε σκέφτεται κάτι τέτοιο, απολαμβάνοντας το τζάμπα της προβολής!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί