Το ΠΑΜΕ κατά του προέδρου του ΕΚΗ: Τον κατηγορεί για συμμετοχή σε σωματείο φάντασμα

Σχόλιο της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) ΕΚΗ για τη συμμετοχή του προέδρου του ΕΚΗ στις αρχαιρεσίες “σωματείου”-φάντασμα:

Ποιος γνωστός συνδικαλιστής τραπεζοϋπάλληλος φιγουράρει σε ψηφοδέλτιο «σωματείου» εμποροϋπαλλήλων?

Η απάντηση είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς! Ο οποίος βρίσκεται υποψήφιος σε ψηφοδέλτιο του «σωματείου»-φάντασμα του ΕΚΗ, «Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδ. Επιχειρήσεων Αν. Κρήτης». Σε ένα «σωματείο» που η «πλούσια» δράση του για τα προβλήματα των εργαζομένων, το έφτασε να είναι εκπρόθεσμο εδώ και πάνω από ένα χρόνο και με προσωρινή διοίκηση!

Φαίνεται πως η εκλογή του στο ΔΣ της ΓΣΕΕ του δίνει ώθηση να συνεχίσει τα παραδοσιακά ΠΑΣΟΚικα κόλπα. Και καθώς βλέπει πως οι συνδικαλιστές-φαντομάδες που έχει δίπλα του, είναι πασίγνωστοί στους εργαζόμενους για την ανυπαρξία τους, αλλά και για τις άριστες σχέσεις τους με την εργοδοσία, αναγκάστηκε να πάρει την υπόθεση στα χέρια του!

Στο «σωματείο»-φάντασμα που πρωτοστατεί ο πρόεδρος του ΕΚΗ ψηφίζουν ντελιβεράδες, οικοδόμοι, συμβασιούχοι των Δήμων, γνωστά στελέχη της ΠΑΣΚΕ που τα βρίσκει κανείς ταυτόχρονα σε 2-3 σωματεία και όποιος άλλος περνάει έξω από το Εργατικό Κέντρο αυτές τις μέρες.  

Οι συνδικαλιστές της ΔΑΣ ΕΚΗ καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή που θέλει σωματεία ζωντανά και όχι μηχανισμούς για την εξασφάλιση της καρέκλας, να παλέψουμε μαζί για να μπει τέλος σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, για Εργατικό Κέντρο πραγματικά κάστρο αγώνα, στα χέρια των εργατών! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί