Super League 2: Έφοδος της Interpol σε σπίτια και γραφεία παραγόντων για παράνομο στοιχηματισμό

Εφοδο σε παράγοντες της κατηγορίας Super League 2, πραγματοποίησε η Interpol,εξαιτίας της πάταξης κυκλώματος για παράνομο στοίχημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η επιχείρηση ετοιμαζόταν τους τελευταίους μήνες, με στόχο την πάταξη του παράνομου στοιχηματισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα και τη Super League 2, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Στην πρώτη χώρα που ξεκίνησαν οι έρευνες ήταν η Αυστρία, ενώ ακολούθησαν κι άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έπειτα από τη συνάντηση των εισαγγελέων πέντε χωρών, της Σουηδίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας και της Τσεχίας, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η έφοδος της Interpol έγινε σε παράγοντες της Super League 2 και «χρηματοδότες», βάσει των στοιχείων που έχουν οι Αρχές. Ταυτόχρονα επεκτάθηκε και σε γραφεία και σπίτια, με την κατάσχεση τηλεφώνων και υπολογιστών. Η διαδικασία μέχρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Μερικοί από τους προσαχθέντες δεν άνηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ομάδων της κατηγορίας, ενώ χρηματοδοτούσαν χωρίς να έχουν μετοχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί