Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Σήμα από Interpol για αναζήτηση και δεύτερου υπόπτου

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό υπόπτου που σχετίζεται με την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε έξι άτομα, ενώ τραυμάτισε ακόμη 81 ανθρώπους, έχουν εξαπολύσει οι τουρκικές αρχές.

Οι Τούρκοι ενημέρωσαν την Interpol και ζήτησαν να ενημερωθούν όλες οι όμορες χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, για έναν άνδρα που θεωρούν ύποπτο και τον αναζητούν.

Οι Τουρκικές αρχές ήταν εκείνες που ενημέρωσαν μέσω του συνδέσμου τους την Interpol, δίνοντας στοιχεία για το εν λόγω άτομο, το οποίο φέρεται από την Τουρκία να κατάφερε να διαφύγει στην Βουλγαρία.

Οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, ούτως ώστε να συλλάβουν τον ύποπτο σε περίπτωση που προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα.

Στα χέρια των τουρκικών αρχών μία γυναίκα

Υπενθυμίζεται πως οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν μια γυναίκα που θεωρείται βασική ύποπτη για τη βόμβα και την έκρηξη στον πεζόδρομο Ιστικλάλ, κοντά στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Η γυναίκα αυτή ήταν η ίδια που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να διαφεύγει τρέχοντας από τον πεζόδρομο Ιστικλάλ, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη.

Στα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, άνδρες της αντιτρομοκρατικής εμφανίζονται να κάνουν έφοδο σε κτίριο στο οποίο εντοπίστηκε η ύποπτη, την οποία ακινητοποιούν, πετούν στο έδαφος και συλλαμβάνουν αστραπιαία, για να ακολουθήσει εξονυχιστικός έλεγχος εντός του κτιρίου.

Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε και η μεταγωγή της στο αστυνομικό τμήμα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί