«Πέπλο μυστηρίου» με αγοράκι που βρέθηκε νεκρό στον Δούναβη

«Μαύρη ειδοποίηση» από την Interpol

Ένα αγόρι εντοπίστηκε νεκρό πριν από ένα χρόνο στον ποταμό Δούναβη. Σήμερα η Interpol με «μαύρη ειδοποίηση» ζητά τη συνδρομή των πολιτών προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του παιδιού και να δοθούν απαντήσεις στο πως και το γιατί του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, η σορός του παιδιού ανακαλύφθηκε στις 19 Μαΐου 2022 στον ποταμό Δούναβη κοντά στο Grossmehring, στη Βαυαρία της Γερμανίας, μαζί με μια πέτρινη πλάκα και τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό πόσο καιρό βρισκόταν το πτώμα στο βυθό.

Το αγόρι εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας μεταξύ πέντε και έξι ετών. Είχε ύψος περίπου 1,10 μ. και 15 κιλά, με καστανά μαλλιά, ομάδας αίματος «0».

Για να διευρυνθεί η έρευνα, και κατόπιν αιτήματος των γερμανικών αρχών, η Interpol κυκλοφόρησε ανακοίνωση στις 195 χώρες – μέλη του Οργανισμού.

Παράλληλα η γερμανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του πώς πιστεύεται ότι έμοιαζε το αγόρι στα τέλη του περασμένου έτους και προσφέρει αμοιβή 15.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

Οι «Μαύρες Ειδοποιήσεις» είναι διεθνείς ειδοποιήσεις που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικών με πτώματα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

νεκρό αγόρι στο Δούναβη - γερμανία 2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί