Οικονομική Αστυνομία: Σε εξέλιξη έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό – Και παράγοντες στην Κρήτη στο στόχαστρο

Μεγάλη έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, σχετικά με τη διερεύνηση υπόθεσης παράνομου στοιχηματισμού με διεθνικό χαρακτήρα.

Δείτε:

Super League 2: Έφοδος της Interpol σε σπίτια και γραφεία παραγόντων για παράνομο στοιχηματισμό

Όπως αναφέρει το news247.gr, η προκαταρκτική έρευνα ξεκίνησε ύστερα από εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα, μετά από αίτημα της Interpol και ύστερα από καταγγελία που έγινε στις Αρχές της Αυστρίας για παράνομο στοιχηματισμό, στον οποίο εμπλέκονται άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και από την Ελλάδα.

Η καταγγελία στην Αυστρία αφορά μεν αγώνες της χώρας, ωστόσο η παραγγελία του Οικονομικού Εισαγγελέα προς την Οικονομική Αστυνομία είναι να διερευνηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό η υπόθεση σε ό,τι αφορά τα τυχόν εμπλεκόμενα άτομα στην χώρα μας, δηλαδή και για το ενδεχόμενο παράνομου στοιχηματισμού για αγώνες και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το news247.gr, έως τώρα έχουν γίνει δεκάδες κατ’ οίκον έρευνες και συγκεκριμένα σε τουλάχιστον 30 άτομα που έχουν στοχοποιηθεί ως εν δυνάμει ύποπτοι, σε διάφορες περιοχές της χώρας, ανάμεσα τους και δύο αφανείς παράγοντες ομάδων της Super League 2, σε Πελοπόννησο και Κρήτη. Οι έρευνες αφορούν τόσο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα όσο και αγώνες μικρότερων κατηγοριών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα βρέθηκε στο Ηράκλειο και ζήτησε στοιχεία από την πρώην πρόεδρο του Ηροδότου Κατερίνα Τσαντηράκη.

Αυτό που τονίζουν πάντως οι Αρχές είναι πως οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ πρώιμο και αρχικό στάδιο, δεν υπάρχουν προσαγωγές και ούτε έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε κανέναν σε αυτή την φάση, παρά μόνο έχουν κατασχεθεί έγγραφα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τυχόν ψηφιακά πειστήρια για ανάλυση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί