Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από τον Δήμαρχο Περάματος

Μήνυμα στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις εκλογές της Κυριακής στέλνει ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης με γραπτή του δήλωση.

«Από θέσης αρχής και με σεβασμό στην επιλογή των συμπολιτών μου, οφείλω ξεκάθαρα να δηλώσω εν όψει των κρίσιμων εκλογών στις 25 Ιουνίου, πως στηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, καθώς με τις στοχευμένες πολιτικές του ενίσχυσε σημαντικά την πόλη του Περάματος στην κρίσιμη περίοδο των μνημονίων το 2015-2018, αλλά στάθηκε και στο πλευρό του Δήμου για τα μεγάλα προβλήματα του» υπογραμμίζει ο Γιάννης Λαγουδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέφρασε και ο πρώην δήμαρχος Περάματος Δημήτρης Κασαπίδης.

Δείτε:

Δ. Κασαπίδης, πρώην δήμαρχος Περάματος: Καλεί σε μαζική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της Κυριακής

Ακολουθεί η δήλωση του δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη:

«Όσοι από εμάς δραστηριοποιούμαστε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης, καλούμαστε να υπηρετήσουμε την πόλη μας, με σκοπό να επιλύσουμε τα προβλήματα της, μικρά ή μεγάλα και να ακούμε τους πολίτες ανεξάρτητα των κομματικών τους πεποιθήσεων, αλλά με μόνο γνώμονα την ορθότητα των αιτημάτων που εντάσσονται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και σεβασμού των δημοκρατικών αρχών του Συντάγματος.

Πέρα από τα καθημερινά προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όμως, δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι οι κεντρικές πολιτικές που ακολουθούνται επηρεάζουν και την άσκηση πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο ως προς την αντίληψη της εκάστοτε κυβέρνησης αν θεωρεί τους Δήμους ως παράρτημα των Υπηρεσιών της Κυβέρνησης ή ως αυτοτελείς Οργανισμούς που έχουν κυρίαρχο ρόλο στα ζητήματα της περιοχής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο και υπό αυτό το πρίσμα στην πόλη του Περάματος μία περιοχή με τεράστια και διαχρονικά προβλήματα, όπως είναι τα καζάνια των εταιρειών πετρελαιοειδών, την COSCO και την ολοένα και αυξανόμενη επεκτατική πολιτική κυρίως εις βάρος του Περάματος, τα κυοφορούμενα σχέδια της Σχιστός Α.Ε που επιχειρεί να αξιοποιήσει την περιοχή της Λεωφόρου Σχιστού, επιβαρύνοντάς περαιτέρω την περιοχή με ασύμβατες και οχλούσες δραστηριότητες, πρέπει να υποστηριχθούν κόμματα που έχουν δείξει με τις πολιτικές τους ότι θα σταθούν απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα που είναι απέναντι στην πόλη μας.

Είναι ζωτικής σημασίας η πόλη μας να μην αντιμετωπιστεί γι’ ακόμα μία φορά από τους κυβερνώντες ως η πίσω αυλή της Αττικής, αλλά ως μία πόλη που οι πολίτες της να μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται.

Ανεξάρτητα με την κυβέρνηση που θα προκύψει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Δημοτική Αρχή Περάματος και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, με τη στήριξη των πολιτών του Περάματος, δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

Από θέσης αρχής και με σεβασμό στην επιλογή των συμπολιτών μου, οφείλω ξεκάθαρα να δηλώσω εν όψει των κρίσιμων εκλογών στις 25 Ιουνίου, πως στηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, καθώς με τις στοχευμένες πολιτικές του ενίσχυσε σημαντικά την πόλη του Περάματος στην κρίσιμη περίοδο των μνημονίων το 2015-2018, αλλά στάθηκε και στο πλευρό του Δήμου για τα μεγάλα προβλήματα του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί