Επίθεση με fake news από Ανδρουλάκη στη Λούκα Κατσέλη- “Αυτά έλεγε ο Βελόπουλος και ανακάλεσε” απαντά η πρώην υπουργός

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μάντζο που λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund

Οργανωμένη επίθεση με fake news σε βάρος της Λούκας Κατσέλη έστησε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, σε μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Μάντζο που λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και σειρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ υποστήριξαν ψευδώς ότι η Λούκα Κατσέλη είναι στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund.

Δείτε επίσης:

Στο φως και δεύτερη υπόθεση κατά την οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε ως δικηγόρος υπέρ fund και κατά δανειολήπτη

«Σύνδρομο Πάτση» και στο ΠΑΣΟΚ: Δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Αλ. Τσίπρας: Ο Ανδρουλάκης να βγάλει από τα ψηφοδέλτια τον Μάντζο

Η Λούκα Κατσέλη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να ανακαλέσει, όπως άλλωστε είχε κάνει και ο Κυριάκος Βελόπουλος πριν μερικούς μήνες,

«Επειδή σήμερα ακούστηκαν ξανά, από τα χείλη αυτή τη φορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και όχι του κου Βελόπουλουανυπόστατα μυθεύματα για το πρόσωπό μου, αναρτώ εκ νέου την ανακοίνωση που είχα κάνει στις 17/12/2022. Ο κ Βελόπουλος ανακάλεσε τα λεγόμενά του στη Βουλή» σημειώνει η Λούκα Κατσέλη και προσθέτει:

«Δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε μέλος ΔΣ κάποιας εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων, αλλά μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας στην Κύπρο και Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής ΕΔΕΜ δίνοντας μια μάχη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών έργων μουσικής, μια μάχη εξίσου δύσκολη όπως αυτή που δώσαμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας…».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, εμφανώς στριμωγμένος από τις αποκαλύψεις για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 κατέφυγε σε επίθεση λάσπης σε βάρος της Λούκας Κατσέλη, λέγοντας:

«Επιχειρηματολογεί ο άνθρωπος, του οποίου ο στενότερος συνεργάτης ο κ. Παππάς, καταδικάστηκε 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο της διανομής τηλεοπτικών αδειών σε ολιγάρχες αλλά τον έχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ψήφισε τον νόμο να δοθούν κόκκινα δάνεια αξίας 90 δισεκατομμυρίων στα funds το 2015. Είναι ο ίδιος, ο οποίος έχει κοντά του την κυρία Κατσέλη, η οποία σήμερα μαθαίνουμε ότι είναι στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε:

«Έχουν να μας πουν τίποτα για την κ. Κατσέλη, η οποία βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο ενός fund στην Ελλάδα; Πριν από λίγο καιρό, ο κ.Τσίπρας μαζί με την κ. Κατσέλη παρουσίασαν σε εκδήλωση, τη θέση τους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας και το ιδιωτικό χρέος. Σε μία συνέντευξή του, πρόσφατα, είχε πει ότι εάν σχημάτιζε κυβέρνηση θα της έδινε και Υπουργείο. Τι σημαίνει αυτό;

Στην ίδια γραμμή και ο Κώστας Σκανδαλίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς υποστήριξε ότι «η Λούκα Κατσέλη είναι στο διοικητικό συμβούλιο του μεγάλου fund».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί