Δ. Κασαπίδης, πρώην δήμαρχος Περάματος: Καλεί σε μαζική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της Κυριακής

Σε μαζική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές της Κυριακής καλεί τους κατοίκους του Περάματος ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Κασαπίδης.

Όπως σημειώνει, «το αποτέλεσμα των εκλογών στις 21 Μαΐου ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο τόσο για το γεγονός της μεγάλης διαφοράς μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όσο και του αποτελέσματος που υπήρξε στη λαϊκή συνοικία του Περάματος, την περιοχή που την υπηρέτησα μεταξύ άλλων και από τη θέση του Δημάρχου.

Φίλες Περαματιώτισσες και φίλοι Περαματιώτες, εδώ και χρόνια έχω απομακρυνθεί από τα κοινά της πόλης του Περάματος, αλλά πάντα παραμένει στην σκέψη μου και στην καρδιά μου.

Όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησης μου στη Β ΄ Πειραιά και στο Πέραμα, αγωνιστήκαμε για να μπορέσουμε να δώσουμε στους κατοίκους της περιοχής την δυνατότητα να διεκδικήσουν μία καλύτερη ζωή, μέσα από την αλληλεγγύη και διεκδικώντας και αγωνιζόμενοι για τα αυτονόητα: Σταθερή εργασία και αξιοπρεπή μισθό, τη δυνατότητα ποιοτικής δημόσιας εκπαίδευσης, υγειονομική περίθαλψη για όλους.

Όλα αυτά μέσα από μία βαθιά δημοκρατική αντίληψη που εύρισκε εφαρμογή με τη συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Ακόμα και σήμερα αυτά δεν είναι αυτονόητα για τους ανθρώπους των λαϊκών γειτονιών και όχι μόνο.

Όλοι μας αυτή την κρίσιμη στιγμή πρέπει πριν την κάλπη της 25 Ιουνίου να σκεφτούμε, να κρίνουμε και να στηρίξουμε – έστω και με τις όποιες επιφυλάξεις, παραλείψεις και λάθη του παρελθόντος τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, το κόμμα αυτό που αγωνίζεται σταθερά και αταλάντευτα για το δίκαιο των πολλών», καταλήγει ο πρώην Δήμαρχος Περάματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί