Γυναικοκτονία στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο

Την κακουργηματική κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αντιμετωπίζει ο 32χρονος που από χθες Τετάρτη (21/6) ήταν ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος που είναι, ήδη, προφυλακισμένος, μέχρι σήμερα αντιμετώπιζε μόνο τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος αρχικά ομολόγησε ότι με την νεαρή κοπέλα έκαναν συναινετικά σεξ.

Ο προφυλακισμένος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια άλλαξε την αρχική του κατάθεση και υποστήριξε ότι δεν είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει νέο βίντεο το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα. μέτρα, από το σημείο στο Μαρμάρι, όπου θα την περίμενε ο σύντροφός της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προχώρησαν στην κίνηση αυτή, έχοντας στην διάθεση τους περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Αναστάζια και την εμπλοκή του 32χρονου σε αυτήν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί