ΣΥΡΙΖΑ σε Σκέρτσο: Αν ο Σκυλακάκης είπε ψέματα ας τον αποσύρετε από τα ψηφοδέλτια

Ο Ακ. Σκέρτσος αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα οφείλει να απαντήσει στον Θ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε απάντηση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για τις δηλώσεις που πρώην αν. υπουργού Οικονομίας ο οποίος ομολόγησε πως το πρόγραμμα της ΝΔ δεν είναι κοστολογημένο και πολλές από τις προεκλογικές της εξαγγελίες δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει στείλει στις Βρυξέλλες.

Δείτε:

Ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη για μισθούς, συντάξεις, αφορολόγητο! – Το παραδέχτηκε ωμά ο Σκυλακάκης! (βίντεο)

Τσίπρας από Χανιά: Καμία από τις υποσχέσεις Μητσοτάκη δεν κατατέθηκε στις Βρυξέλλες- Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στην ομολογία Σκυλακάκη

Ο Ακ. Σκέτσος στη δήλωση του ουσιαστικά αμφίσβητησε τις δηλώσεις του Θ. Σκυλακάκη και υποδεικνύει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προηγούμενη ανακοίνωση της 3ης Ιουνίου όπου όλα τα ζητήματα που θέτουν έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς. «Εκεί αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές ανά σελίδα όλα τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και βεβαίως είναι ενταγμένα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστος στο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026 που έχει υποβληθεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον Ακ. Σκέρτσο «αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η  ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της».

»Αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί απλά είπε την αλήθεια» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα.

Αναλυτικά η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον εκπρόσωπο της ΝΔ:

Ο κ. Σκυλακάκης σήμερα είπε ρητά ότι στο Μεσοπρόθεσμο δεν υπάρχουν προεκλογικές εξαγγελίες του προγράμματος της ΝΔ.

Ο κ. Σκέρτσος αντί να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα οφείλει να απαντήσει στον κ. Σκυλακάκη και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν αμφισβητεί αυτά που είπε ο κ. Σκυλακάκης, τότε να δηλώσει ο κ. Σκέρτσος ότι είναι προσωπικές του απόψεις και η  ΝΔ να αποσύρει τον κ. Σκυλακάκη από τα ψηφοδέλτια της.

Αλλά δεν θα το κάνουν, γιατί απλά είπε την αλήθεια. Αυτό δηλαδή που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και έναν μήνα. Ότι σχεδόν καμία εξαγγελία της ΝΔ δεν είναι στο πρόγραμμα σταθερότητας και ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών με ψέματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί