Ψεύτικες υποσχέσεις Μητσοτάκη για μισθούς, συντάξεις, αφορολόγητο! – Το παραδέχτηκε ωμά ο Σκυλακάκης! (βίντεο)

 «Το Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα τις καινούργιες πολιτικές μας» ομολόγησε. «Νομικά δεν μπορούμε να βάλουμε στο Πρόγραμμα Σταθερότητας τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» υποστήριξε

Εδώ, μπροστά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται αύξηση μισθών 25% σε βάθος τετραετίας, αύξηση του αφορολογήτου και κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ. Έξω όμως, και ειδικότερα στις Βρυξέλλες, δεν ξέρουν τίποτα αφού καμιά από τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ δεν περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που κατατέθηκε.

Το παραδέχθηκε με θράσος ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm. «Το Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα τις καινούργιες πολιτικές μας» ομολόγησε. «Νομικά δεν μπορούμε να βάλουμε στο Πρόγραμμα Σταθερότητας τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» υποστήριξε.

«Βεβαίως έχουν κατατεθεί έξω τα δημοσιονομικά» συνέχισε ο Θ. Σκυλακάκης, παραδεχόμενος ότι οι προβλέψεις για τους μισθούς μέχρι το ’26 που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας «είναι σαν να μην επρόκειτο να υπάρχουν αλλαγές»

Στις επίμονες ερωτήσεις, όμως που δέχθηκε, για το μεγάλο ζήτημα που έχει κάνει η ΝΔ για την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον ισχυρισμό της ότι αυτή έχει καταθέσει το δικό της πρόγραμμα στις Βρυξέλλες, ο Θ. Σκυλακάκης τα «μάσησε». «Εμείς έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα που έχει 6 δισ. μέσα στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και 3 δισ. πρόσθετα που λέμε ότι υπάρχει δημοσιονομικός χώρος» είπε δήθεν αγανακτισμένος, εξαπολύοντας ξανά επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμά του, υποστηρίζοντας ότι «όπως και να το κοστολογήσουν» κινείται μεταξύ 45 και 80 δισ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί