Λέσβος: Ποινή 16 ετών κάθειρξης σε αστυνομικό για ασέλγεια και πορνογραφία

Κάθειρξη 16 ετών επέβαλε ομόφωνα Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 53χρονο αστυνομικό αναφορικά με την υπόθεση ασέλγειας και βιασμού 14χρονης στη Λέσβο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον αστυνομικό για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων, ενώ τον αθώωσε αναφορικά με την κατηγορία του βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του 53χροου αστυνομικού ο οποίος ήταν και προπονητής ομάδας βόλεϊ κοριτσιών στη Λέσβο είχε προκαλέσει σοκ τον περασμένο Ιούλιο, καθώς είχε ισχυριστεί ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη και πως δεν έκανε κάτι χωρίς τη συναίνεσή της.

Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι η 14χρονη είχε αναφερθεί και σε ακόμη μία αθλήτρια του βόλεϊ η οποία ενδέχεται να βρέθηκε στη θέση της νωρίτερα. «Πριν ξεκινήσει να πειράζει εμένα, υπήρχε ένα κορίτσι, που άφηνε εκείνο τελευταίο στη διαδρομή με το αυτοκίνητο που πάλι, δεν ήταν λογικό να την αφήνει τελευταία. Όταν αυτό άρχισε να συμβαίνει και σε εμένα, σκέφτηκα ότι ίσως με αντίστοιχο τρόπο να πείραζε και αυτή. Όμως δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί