Ν. Ηγουμενίδης: «Η ΝΔ κατάφερε να στερήσει από το ΓΕΛ Γαζίου το όνειρο να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μαρόκο»

Ανακοίνωση σχετικά με τον αποκλεισμό του ΓΕΛ Γαζίου από το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στο Μαρόκο, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης.

Δείτε: Για τα πανηγύρια οι υπουργοί: Ξέχασαν να δηλώσουν συμμετοχή και το ΓΕΛ Γαζίου είναι εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

«Το Υπουργείο Παιδείας θα έπρεπε από τον Απρίλιο να έχει κινηθεί και να επιβεβαιώσει την ελληνική συμμετοχή ελληνικού σχολείου στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Όπως αποδεικνύεται σήμερα, οι διαδικασίες δεν κινήθηκαν ως όφειλαν με αποτέλεσμα ο μεγάλος νικητής του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, το ΓΕΛ Γαζίου, να μην μπορεί πλέον να κάνει πράξη το όνειρο του να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μαρόκο. Είναι ακόμη εντυπωσιακή η υποκρισία, όταν ακόμη και σήμερα ορισμένοι αρμόδιοι κάνουν πως πέφτουν από τα σύννεφα αντί να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Στο «δια ταύτα» χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές του Γαζίου να αποκομίσουν εμπειρίες από την μεγάλη διοργάνωση και να μας κάνουν για μια ακόμη φορά περήφανους. Είναι γεγονός ότι η ΝΔ έχει τη μαγική ικανότητα να βάζει αυτογκόλ σε βάρος της χώρας και των ονείρων των παιδιών μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί