Η προβοκάτσια που έστησε ο γαλάζιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ κατά του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηγουμενίδη

Η σύλληψη του αξιωματικού της ΕΛΑΣ, διοικητή Χανίων του ΒΟΑΚ γνωστού συνδικαλιστή, Ν. Ξανθουδάκη, που έχει άριστες σχέσεις με τη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα που οδήγησαν σε δικογραφία  με βαρύτατες κατηγορίες για εκβιασμούς και δωροληψίες, φέρνει και πάλι στη δημοσιότητα μια άκρως ζοφερή υπόθεση με στόχο τον τότε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκο Ηγουμενίδη.

Δείτε:

Κρήτη: Ο “γαλάζιος” αξιωματικός της ΕΛΑΣ που συνελήφθη για διαφθορά – Χειροπέδες και στον γιο του, επίσης αστυνομικό

Χανιά: Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται ο γαλάζιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ – Τι ανακοίνωσε το υπουργείο

Χανιά: Οι στενές σχέσεις με τη ΝΔ και το Μητσοτακέικο και οι απειλές του αξιωματικού της ΕΛΑΣ κατά τη σύλληψή του

Κρήτη – Διαφθορά στην ΕΛΑΣ: Οι συνομιλίες που «καίνε» τον επίορκο γαλάζιο αξιωματικό και η σχέση με τη ΝΔ (βίντεο)

Ήταν Αύγουστος του 2022, όταν ο συλληφθείς αξιωματικός είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση ψευδούς καταγγελίας σε βάρος του τότε βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Ηγουμενίδη. Ψευδείς καταγγελίες που πήραν μέγαλη δημοσιότητα μέσω των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Το σκηνικό της προβοκάτσιας στήθηκε όταν μετά από έλεγχο της τροχαίας στον Νίκο Ηγουμενίδη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων την οποία εκπροσωπεί ο συλληφθείς με κακουργηματικές κατηγορίες  αξιωματικός, είχε υποστηρίξει ψευδώς ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε απειλές και πρόσβαλε τους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο.

Μάλιστα, ο επίορκος αξιωματικός και πρόεδρος της Ένωσης έκανε δηλώσεις και εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ψευδώς ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης τον απειλούσε τηλεφωνικά ότι θα τον καρατομήσει.

Η υπόθεση ήταν σκαστή προβοκάτσια καθώς αργότερα και μετά τη μάχη που έδωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του, ο επίορκος αστυνομικός τα πήρε όλα πίσω.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί