Γυναικοκτονία στην Κω: Ενώπιον ανακριτή ο 32χρονος – Σήμερα η νεκροψία

Ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα (19/6), ο 32χρονος συλληφθείς – βασικός ύποπτος για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της στην περιοχή Αλυκές.

Ύστερα από μέρες ερευνών η Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.

Η Αστυνομία διαθέτει υλικό από κάμερα που τους δείχνει να μπαίνουν στο σπίτι, από όπου όμως, η 27χρονη δεν βγήκε ποτέ, έτσι, παραμένει μυστήριο τι ακριβώς συνέβη. Στο κάδρο των υπόπτων έχουν μπει και ακόμα δύο άτομα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η κοπέλα να δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε στο σημείο όπου και βρέθηκε νεκρή.

Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ κατά τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν φέρει εκ πρώτης όψεως άλλα τραύματα. Είναι αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Το πτώμα της 27χρονης εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 της Κυριακής (18/6) στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου που κρατείται από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ανάμεσα σε χόρτα από εθελόντρια που βοηθούσε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω, ενώ το είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της  όσο και ο σύντροφός της.

Ο εντοπισμός του πτώματος ενισχύει το σενάριο της ανρθωποκτονίας το οποίο δεν είχαν αποκλείσει οι αρχές. 

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, δεύτερο άτομο μπαίνει στο «κάδρο» των ερευνών και πρόκειται για τον συγκάτοικο του 32χρονου συλληφθέντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκάτοικος του φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις του, μία εκ των οποίων ότι η 27χρονη Πολωνή δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους.

Ωστόσο, η αστυνομία φέρεται να έχει στη διάθεσή της βίντεο στο οποίο η κοπέλα εμφανίζεται να εισέρχεται στο σπίτι τους. Επίσης, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ίχνη DNA της 27χρονης στο σπίτι των δύο βασικών υπόπτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί