«Κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους, έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία» είπε ο αναίσθητος πρωθυπουργός στους απολυμένους (Βίντεο)

Ρεσιτάλ κυνισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα όπου έγινε δεκτός υπό έντονες αποδοκιμασίες από τους απολυμένους των Λιπασμάτων.

Δείτε:

Παντού τον… “αγαπούν”: Υποδοχή με έντονες αποδοκιμασίες για τον Μητσοτάκη στην Καβάλα (βίντεο)

Δείτε απίστευτο βίντεο: Ο Μητσοτάκης λέει “θα συνεχίσουμε το έργο μας, ευχαριστώ για την υποδοχή” και από κάτω τον γιουχάρουν!

Ο πρωθυπουργός αφού κατάφερε και «έσπασε» τον κλοιό των απολυμένων, στη συνέχεια μετέβη στην Πλατεία Ελευθερίας όπου απηύθυνε ομιλία η οποία ωστόσο σε αρκετά σημεία καλυπτόταν από τις έντονες αποδοκιμασίες.

Σε εμφανή αμηχανία από τα γιουχαΐσματα είπε ότι «αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας, όλοι μπορούν να προσέρχονται στην πλατεία του δημοσίου διάλογου και να κάνουν αντιπαράθεση με επιχειρήματα».


Μετά, βλέποντας ότι οι αποδοκιμασίες μεγάλωναν, είπε προκλητικά: «Ξέρετε, σε μία ελεύθερη οικονομία κάποιοι χάνουν τις δουλειές τους και κάποιοι περισσότεροι αποκτούν νέες δουλειές. Έτσι δουλεύει η ελεύθερη οικονομία».

Τα πλάνα φυσικά κόπηκαν από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ενώ η ΝΔ στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αρκέστηκε να αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με πρώην εργαζόμενους εταιρειών παραγωγής λιπασμάτων και υδρογονανθράκων που βρίσκονταν στην Πλατεία Ελευθερίας».

Ανακοίνωση της ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί