Απίστευτα πράγματα: Επιχειρηματίας διατάζει τους υπαλλήλους του να ψηφίσουν ΝΔ, παρουσία Άδωνι! (Βίντεο)

georgiadis-gewrgiadis-ergodotis

Με το δάχτυλο σηκωμένο!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικού δικτύου, όπου παρακολουθούμε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, να στέκεται στο πλευρό ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας, τη στιγμή που εκτοξεύει απειλές -με το δάχτυλο σηκωμένο- στους υπαλλήλους της εταιρείας για το τι τους επιτρέπει να ψηφίσουν …και τι όχι.

«Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει», είπε ο επιχειρηματίας, και φρόντισε να το αποδείξει εμπράκτως για μία ακόμη φορά. Το μόνο που δεν είχε υπολογίσει, ήταν αυτόν τον «δαίμονα» των κινητών και το ενδεχόμενο η απαράδεκτη ενέργεια του να καταγραφεί και να δημοσιευτεί.

Ο A. Γεωργιάδης φαίνεται να αντιδρά αμήχανα χαμογελώντας, στα όσα ακούει και μουρμουρίζοντας τυπικά ότι ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι θέλει.

Ακολουθεί ο μονόλογος του παραλόγου εκ μέρους του ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας προς τους εργαζόμενους. Επόμενο βήμα η αίτηση υποβολής πιστοποιητικού πολιτικών φρονημάτων;

Αναλυτικά:

Γεωργιάδης: «Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά και αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι, πολύ ευχαρίστως».

Επιχειρηματίας: «Μια άνω τελεία θα βάλω εγώ. Ο Υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας -εγώ θα τα πω άλλη μια φορά- εξαρτάται πάρα, πάρα πολύ από μια χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά, και θυμόσαστε τι γινότανε…και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι, επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους, πρέπει να το συζητήσουμε». 

Γεωργιάδης: «Εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί