Αλ. Τσίπρας για Γεωργούλη: «Δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε θέματα έμφυλης βίας – Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος» (Βίντεο)

Για τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και την αποπομπή του από το κόμμα και την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο στο οποίο περιοδεύει αυτή την ώρα.

«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρόσθεσε: «Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου.

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η κ. Τσαπανίδου μιλώντας στο Mega, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί