Μετά τις αντιδράσεις διέγραψαν τα πρόστιμα σε δύο μουσικούς του Ηρακλείου

Την ευχάριστη είδηση ότι διαγράφηκαν τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε δύο μουσικούς του δρόμου που παρουσίαζαν την τέχνη τους στο Ηράκλειο, γνωστοποιεί μέσω ανάρτησής του το Παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

Η ανάρτηση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου:

Η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου μόλις ενημέρωσε το ΔΣ του Συλλόγου μας για την απόσυρση των προστίμων στους δύο συναδέλφους μουσικούς!

Ολοι γνωρίζουμε ότι αν δεν υπήρχε αυτή η ένδειξη αλληλεγγύης, η συντονισμένη αντίδραση και η στήριξη ευρύτερα του Καλλιτεχνικού κόσμου, δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα!
Ο Συλλογος μας θα καλέσει τις επόμενες μέρες -με νέα ανακοίνωση-σε συνάντηση τα μέλη του και τους μουσικούς που δραστηριοποιούνται στο δρόμο, για σύνταξη πλαισίου σχετικά με τη μουσική του δρόμου, όπου θα κατατεθεί σαν πρόταση σε Επιτροπη του Δήμου Ηρακλείου που γνωρίζουμε οτι θα συσταθεί τις επόμενες μέρες και θα σχετίζεται με ζητήματα ηχορύπανσης.
Το μήνυμα έχει σταλθεί εδώ και καιρό : οι μουσικοί δεν είναι επαίτες, έχουν δικαιώματα και για αυτά αγωνίζονται με κάθε κόστος!
📢ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί