Το Μαξίμου αδειάζει μεγαλοπρεπώς τον Αυγενάκη!

Μετά το Πάσχα οι υπογραφές Παναθηναϊκού-κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωνε ότι «δεν θα ενδώσει» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Να «αδειάσει» τον ίδιο της τον υφυπουργό Αθλητισμού, επέλεξε η κυβέρνηση η οποία μετά τις αντεγκλήσεις μεταξύ Λευτέρη Αυγενάκη και Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το θέμα του ΟΑΚΑ και εκτός απροόπτου, μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές.

Παρά τις μεγαλοστομίες του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος δήλωνε ότι «δεν θα ενδώσει» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση και του χώρου του πάρκινγκ για εμπορική δραστηριότητα, η κυβέρνηση μοιάζει έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ο υφυπουργός της ψήφισε και να δοθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης του χώρου.

Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο σε τηλεγράφημά του, «τα όποια εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και το πιθανότατα είναι μετά το Πάσχα να μπουν οι τελικές υπογραφές και το “τριφύλλι” να αποκτήσει επισήμως το ΟΑΚΑ. Το “αγκάθι” στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών αποτελούσε το πάρκινγκ κι αυτός ήταν ο λόγος που η υπόθεση είχε “κολλήσει”.

Υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ψήφισε και να δώσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης των χώρων του ΟΑΚΑ, κάτι που οι “πράσινοι” περιμένουν με αγωνία εδώ και καιρό».

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης, αναφέρθηκε στον Δ. Γιαννακόπουλο προσθέτοντας ότι το θέμα του ΟΑΚΑ πρέπει να τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», τόνισε ο Λ. Αυγενάκης.

Ο ίδιος μιλώντας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σημείωσε ότι «έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τι κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

Είχε προηγηθεί σφοδρή επίθεση με προσβολές του Δ. Γιαννακόπουλου στον Λ. Αυγενάκη, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αναφέρει μεταξύ άλλων μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ότι «μοναδική υποχρέωσή μου είναι να σε στείλω σπίτι σου».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη σχετική διαρροή της κυβέρνησης, επανήλθε και με τοποθέτησή του στα social media ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι έκλεισε η συμφωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί