Επικό αυτογκόλ από τη ΝΔ: Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αποσπάσεις υπαλλήλων που αποφάσισε η κυβέρνηση

«Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν μέσα στον πανικό τους;»

Επικό αυτογκόλ της Νέας Δημοκρατίας η οποία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων που υπέγραψαν Τάκης Θεοδωρικάκος και η υπηρεσιακή γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθαρίζει ότι οι αποσπάσεις ήταν καθόλα νόμιμες που ισχύουν για όλα τα κόμματα και για όλους τους βουλευτές και εξαπολύει σκληρή επίθεση στη ΝΔ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «πριν ακόμη η κυβέρνηση δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα της τραγωδίας, για μια ακόμη φορά σπεύδει, με ανακοίνωσή της ΝΔ, να αποδώσει την ευθύνη στους πολιτικούς της αντιπάλους.

Αλλά αυτή τη φορά ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γραφικότητας.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων -και τονίζουμε όχι μηχανικών ή ελεγκτών- από τη ΡΑΣ, που όμως… αποφάσισαν και υπέγραψαν οι Υπουργοί της!

Αποσπάσεις καθόλα νόμιμες που ισχύουν για όλα τα κόμματα και για όλους τους βουλευτές. Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν μέσα στον πανικό τους;».


Τι ανέφερε η ΝΔ

Νωρίτερα, η ΝΔ ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «αποψιλώνει» σε προσωπικό της ΡΑΣ και ότι δεν της επιτρέπει να επιτελέσει το έργο της. Συγκεκριμένα, η ΝΔ υποστήριξε:

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα Political οι αποσπάσεις δύο υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων. Η μια στο βουλευτικό γραφείο του Γ. Ραγκούση και η άλλη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, έχει αποσπάσει υπαλλήλους από μια Αρχή, η Πρόεδρος της οποίας δηλώνει ότι δεν έχει προσωπικό και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την υποστελέχωση που δεν επιτρέπει στη ΡΑΣ να επιτελέσει τα ελεγκτικά της καθήκοντα. Από τη μια κόπτεται για τις ανεξάρτητες αρχές, από την άλλη τις αποψιλώνει σε προσωπικό αδιαφορώντας αν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο συγκροτήθηκαν, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά και την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια».

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί