Πολάκης: Νέα εκδικητική άρση ασυλίας με μήνυση Μαραβέγια: “Τον πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη, η οποία ζύγιζε 4,2 εκατ. ευρώ”!

Εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκης ο τ. Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ο Παύλος Πολάκης κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του

«Ό,τι έχω πει και καταγγείλει, ήταν αληθές» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης για τη νέα ρεβανσιστική άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη μετά από μήνυση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα να διεκδικεί επιχορήγηση εκατομμυρίων από τον Αναπτυξιακό μέσω… οικογενειακού project.

Δείτε:

Πώς βουλευτής της ΝΔ έστησε επιχείρηση με 5.000 € και πήρε επιχορήγηση… 4,2 εκατ.!- Το αποκάλυψε ο Πολάκης, το παραδέχτηκε ο ίδιος!

Βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε “πολιτικούς πιθήκους” τους πολιτικούς του αντιπάλους! (βίντεο)

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε μία προς μία τις πολύκροτες αποκαλύψεις, στις οποίες έχει προβεί τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια του τομέα Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπεραίνοντας: «Έχουμε γίνει ο εφιάλτης σας. Ορισμένοι κοιμούνται και ξυπνούν με το άγχος του τομέα Διαφάνειας».

Μάλιστα, θύμισε και τον αυτοεξευτελισμό κυβέρνησης και πρωθυπουργού που ζητούσαν δημοσίως συγγνώμη από τον Γιάννη Κουρτάκη επειδή οι βουλευτές της ΝΔ δεν είχαν υπερψηφίσει αίτημα άρσης ασυλίας του μετά από μήνυση του εκδότη των «Παραπολιτικών».

Υποστήριξε δε πως έχει αθωωθεί για όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες μηνύθηκε από στελέχη της ΝΔ, ενώ μόνο σε μία εξ αυτών καταδικάστηκε όχι επειδή ήταν ψευδή όσα έφερε στο φως, αλλά για «υπέρβαση του μέτρου του χαρακτηρισμού». «Δεν υπάρχει ούτε μία τελεσίδικη απόφαση για να με καταδικάζει για συκοφαντική δυσφήμηση» ξεκαθάρισε.

«Τον πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη»

«Τον πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη, η οποία… ζύγιζε 4,2 εκατ. ευρώ» είπε στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Κώστα Μαραβέγια ο Παύλος Πολάκης λίγο πριν αρθεί η ασυλία του μετά από μήνυση του βουλευτή Μαγνησίας με τη ΝΔ, ο οποίος αποπειράθηκε μέσω οικογενειακού project να λάβει επιχορήγηση από τον Αναπτυξιακό. 

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αρμόδιος για θέματα διαφάνειας, θύμισε όλες τις σκανδαλώδεις περιπτώσεις που έφερε στο φως με πρωταγωνιστές στελέχη της ΝΔ, ενώ συμπέρανε πως ο τομέας Διαφάνειας έγινε εφιάλτης για την κυβέρνηση. 

Υπενθύμισε ακόμα ότι κυβερνητικά στελέχη -ακόμα και ο Κυρ. Μητσοτάκης- ζητούσαν συγγνώμη από τον Γ. Κουρτάκη επειδή δεν υπερψήφισαν οι βουλευτές άρση ασυλίας του μετά από μήνυση του εκδότη των «Παραπολιτικών». 

Τον λόγο πήρε -χωρίς να το δικαιούται βάσει του Κανονισμού- και ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος χαρακτήρισε τον Π. Πολάκη «επίγονο του αυριανισμού και εκφραστή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού», κρίνοντας ως ψευδή όλα όσα είπε εναντίον του ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί