Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από έναν Μητσοτάκη, αλλά όχι και τέτοια πρόκληση από την Κρήτη της Δημοκρατίας!

Ο πρωθυπουργός είναι στο Ηράκλειο και συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία. Οι υποκλοπές, τα θέματα της Δημοκρατίας για τα οποία αντιδρούν ακόμα και παράγοντες του κόμματος της ΝΔ αλλά και οι παράγοντες της ΕΕ, είναι κατά τον κ. Μητσοτάκη “τοξικότητα”. Προσέξτε, όχι οι αντιδημοκρατικές μέθοδοι που εφαρμόζει ο ίδιος ή το καθεστώς του, αλλά ότι αποκαλύπτονται!

Ναι, ο πρωθυπουργός ήρθε στο Ηράκλειο για να μας πει ότι όλα πάνε καλά με την ανάπτυξη της Κρήτης, ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται που δεν έκανε ΒΟΑΚ σε 4,5 χρόνια, κι όχι οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή ο μπαμπάς του Κωνσταντίνος που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, κι ότι τώρα που ο ίδιος είναι πρωθυπουργός, θα τα κάνει όλα, φυσικά με διόδια, με χρήμα στους κολλητούς. Κι αυτή είναι η απάντηση, είπε, στην “τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα, έχουμε σε περίοδο Δημοκρατίας έναν πρωθυπουργό που έρχεται στην Κρήτη των δημοκρατικών παραδόσεων και των αγώνων να πει ότι το να αποκαλύπτεις τα στοιχεία που αμφισβητούν ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς, είναι τοξικό, άρα η αποκάλυψη μη δημοκρατική! Και είναι “δημοκρατικό” να υποκλέπτεις, να κρύβεσαι, να φεύγεις, να μην απαντάς και να διώκεις όποιον προσπαθεί κατά τους νόμους και το Σύνταγμα να κάνει σωστά την ευθύνη του.

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από έναν Μητσοτάκη, αλλά όχι και τέτοια πρόκληση από την Κρήτη και το Ηράκλειο!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί