Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από έναν Μητσοτάκη, αλλά όχι και τέτοια πρόκληση από την Κρήτη της Δημοκρατίας!

Ο πρωθυπουργός είναι στο Ηράκλειο και συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία. Οι υποκλοπές, τα θέματα της Δημοκρατίας για τα οποία αντιδρούν ακόμα και παράγοντες του κόμματος της ΝΔ αλλά και οι παράγοντες της ΕΕ, είναι κατά τον κ. Μητσοτάκη “τοξικότητα”. Προσέξτε, όχι οι αντιδημοκρατικές μέθοδοι που εφαρμόζει ο ίδιος ή το καθεστώς του, αλλά ότι αποκαλύπτονται!

Ναι, ο πρωθυπουργός ήρθε στο Ηράκλειο για να μας πει ότι όλα πάνε καλά με την ανάπτυξη της Κρήτης, ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται που δεν έκανε ΒΟΑΚ σε 4,5 χρόνια, κι όχι οι κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή ο μπαμπάς του Κωνσταντίνος που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, κι ότι τώρα που ο ίδιος είναι πρωθυπουργός, θα τα κάνει όλα, φυσικά με διόδια, με χρήμα στους κολλητούς. Κι αυτή είναι η απάντηση, είπε, στην “τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα, έχουμε σε περίοδο Δημοκρατίας έναν πρωθυπουργό που έρχεται στην Κρήτη των δημοκρατικών παραδόσεων και των αγώνων να πει ότι το να αποκαλύπτεις τα στοιχεία που αμφισβητούν ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς, είναι τοξικό, άρα η αποκάλυψη μη δημοκρατική! Και είναι “δημοκρατικό” να υποκλέπτεις, να κρύβεσαι, να φεύγεις, να μην απαντάς και να διώκεις όποιον προσπαθεί κατά τους νόμους και το Σύνταγμα να κάνει σωστά την ευθύνη του.

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από έναν Μητσοτάκη, αλλά όχι και τέτοια πρόκληση από την Κρήτη και το Ηράκλειο!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από έναν Μητσοτάκη, αλλά όχι και τέτοια πρόκληση από την Κρήτη της Δημοκρατίας!”

  1. Δήμος Σθένης

    Ποια Κρήτη της δημοκρατίας πια…Φαγωθήκατε! Σιγά τη …δημοκρατικότητα των Κρητικών…Μην πέσει και σπάσει κανένα ποδάρ! Με τα νταηλίκια και τις φοβέρες… Με τις κολακείες και τις αηδείς σφουγκοκωλαρικές μαντινάδες σε κάθε υποψήφιο (και μη μου μιλήστε για μαντιναδοφιλοξενία γιατί δεν πιάνει), μ’ ένα σκιάχτρο του Βενιζέλου σαν δαμόκλειο σπάθη από πάνω σας, όραμα που στην εποχή του ήταν κρυφοδικτατορίσκος και σ’ όλη του τη ζωή επαναστάτης της οπισθοφυλακής και κομουνιστοφάγος! Φτάνει πια αυτή η σαπισμένη καραμέλα! Πιάστε να διαβάσετε και κανένα βιβλίο αληθινής Ιστορίας και δείτε ψύχραιμα κι όχι με τα δικά σας “παινέματα του γαμπρού” τα έργα του σε όλη τη διάρκεια της “πολιτικής” ζωής του! Όχι μόνο της πρώτης δεκαετίας του… Τρεις δεκαετίες αλώνιζε στην πολιτική ζωή της χώρας μέχρι που …τον χάσατε! Ψάξετε και το νομοθετικό του έργο να δείτε… Άντε πια! Ο Βενιζέλος… και ο δημοκράτης… και η δημοκρατική Κρήτη… και το δημοκρατικό Ηράκλειο… , Χανιά…., Λασίθι…, κ.τ.λ. Ένα υπέροχο νησί για την ομορφιά, την ιστορία και τη συνέχειά του το ξεφτιλίζετε. Γίνετε πρώτα αληθινοί δημοκράτες κι ύστερα να “φορτώνετε” με τάχαμου χαρακτηρισμούς και τότε να καμαρώνετε για το νησί μας… Το βρήκαμε και κάθε εκλογές “το δημοκρατικό νησί” και το δημοκρατικό νησί. Αλήθεια γνωρίζτε εσείς κανένα φασιστικό νησί στη χώρα για να διακρίνετε απ’ αυτό την Κρήτη;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί