«Καινοτομία & βιωσιμότητα στις νέες διαδρομές του Τουρισμού»: Στην ημερίδα στο Πολύκεντρο η Ομάδα Τουρισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Η Ομάδα Τουρισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Ηρακλείου, πήρε μέρος με μέλη της  στην ημερίδα “Καινοτομία & βιωσιμότητα στις νέες διαδρομές του Τουρισμού” το Σάββατο 10 Δεκέμβρη, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου. 

Στην πολύ σημαντική ημερίδα που διοργανώθηκε από την 3win Action, μια νεοσύστατη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Ηράκλειο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με φορείς του Τουρισμού και της Τ.Α. αλλά και με μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας που συμμετείχαν στην εκδήλωση και να επικοινωνήσουν τις θέσεις του κόμματος τους για την Τουριστική Ανάπτυξη του νησιού, με όρους βιωσιμότητας στα πλαίσια της συζήτησης που έλαβε χώρα. 

Η ομάδα Τουρισμού μέσω ανακοίνωσής της επιθυμεί να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές για τον ενδιαφέροντα διάλογο που άνοιξαν αλλά και να επισημάνει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά υπόψη της τις θέσεις των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να ολοκληρώσει την μετάβαση του τουρισμού προς ένα βιώσιμο τουριστικό οικοσύστημα με όλες τις κοινωνικές παραμέτρους που αυτό συνεπάγεται. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τα εργασιακά δικαιώματα και επικεντρωμένο στην ενίσχυση της τουριστικής εκπαίδευσης.    

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί