ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Να απαντήσουν Μητσοτάκης – Βλάχου αν ήταν υπό παρακολούθηση η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε: Όπως στη χούντα, παρακολουθούσαν και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων!

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η σημερινή αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τους επικεφαλής της εθνικής άμυνας της χώρας σοκάρει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και παραπέμπει στις πιο σκοτεινές στιγμές της ελληνικής ιστορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα ως προϊστάμενος της ΕΥΠ να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις: Ήταν στα αλήθεια υπό παρακολούθηση οι αξιωματούχοι που έχουν ως αποκλειστικό έργο την άμυνα της χώρας έναντι ξένων επιβουλών; Και αν ναι ποιος ο εθνικός λόγος;».

Συνεχίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι «το ίδιο ξεκάθαρες απαντήσεις οφείλει να δώσει και η υπεύθυνη για την ΕΥΠ εισαγγελέας, κα Βλάχου: Υπέγραψε διάταξη για την παρακολούθηση των επικεφαλής της Εθνικής μας Άμυνας;

Και αν ναι, ποιος ο εθνικός λόγος; Η υπομονή του ελληνικού λαού έχει εξαντληθεί και απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα επιτρέψει η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή να θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί