Τι στο καλό συμβαίνει; – Και ο γιος Πάτση (με τις εισπρακτικές) στο ΔΣ της εταιρείας που ελέγχει την Παγκρήτια Τράπεζα!

Μοιάζει όλο αυτό με ένα κακοστημένο θέατρο, ένα παιγνίδι σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων… Ο γιός του διαγραφέντος από τη ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, που διατηρούσε και στο Ηράκλειο έδρα της εισπρακτικής του, είναι στέλεχος της ΝΔ με ευθύνη στα κόκκινα δάνεια! Ο 30χροος Πάρις Πάτσης είναι όμως παράλληλα μέλος του ΔΣ της Lyctos, που μετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας, συνεργάτης του Μιχάλη Σάλλα!

Τι γίνεται…

Τρέχουν και δεν φτάνουν στη ΝΔ καθώς προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προλάβουν ενδεχόμενες παράπλευρες απώλειες από το σκάνδαλο Πάτση.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί η προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης να κρύψει το γεγονός ότι ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης αποτελούσε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΝΔ, «Συντονιστή θεματικής ενότητας Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η θέση του Πάρη Πάτση στη ΝΔ ενδεχομένως να είναι σημαντική στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής για τα κόκκινα δάνεια, ωστόσο αυτό που την κάνει ακόμη πιο σημαντική είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του, ο οποίος είναι και βουλευτής, έκανε «business» με τα «κόκκινα» δάνεια.

Αξίζει δεν να σημειωθεί ότι η μετά τον σάλο με την υπόθεση Πάτση η ΝΔ διέγραψε τη σελίδα από τον επίσημο ιστότοπο, για τον υιό Πάτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πλέον «γαλάζιος» βουλευτής, αγόραζε «κόκκινα» δάνεια στο 1/15 της αξίας τους, ενώ το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι αυτές οι δοσοληψίες δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες που καταθέτει.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο Ανδρέας Πάτσης έχει πάρει με απευθείας ανάθεση σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ΕΛΤΑ, γεγονός για το οποίο φέρει ευθύνες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος παραμένει στη θέση του, σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Τέλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων του σκανδάλου Πάτση, παραιτήθηκε ο επικεφαλής των ΕΛΤΑ.

Δείτε:

Η ΝΔ διέγραψε τον Πάτση, παίρνοντας πολύ καθυστερημένα “αποστάσεις”


Νέες αποκαλύψεις Πολάκη για Πάτση: “Πολιτικέ απατεώνα, τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες”

Βουλευτής της ΝΔ με εισπρακτική και στο Ηράκλειο: Καταγγελία για εμπλοκή σε fund που εξαγόρασε δάνεια «κοψοχρονιά»!

Ο βουλευτής της ΝΔ που έχει… εισπρακτική εταιρεία!- Διατηρεί γραφεία και στο Ηράκλειο! (φωτο)

Ο βουλευτής της ΝΔ με την εισπρακτική στο Ηράκλειο, το πόθεν έσχες, η Παγκρήτια Τράπεζα και το «παγωμένο» εκατομμύριο

Το παντελώς άγνωστο site του κουμπάρου του Πέτσα και της συζύγου του, που πήρε μερίδιο από την πίτα των εκατομμυρίων

Άρση ασυλίας του βουλευτή και κουμπάρου του Πέτσα, Ανδρέα Πάτση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί