Το παντελώς άγνωστο site του κουμπάρου του Πέτσα και της συζύγου του, που πήρε μερίδιο από την πίτα των εκατομμυρίων

Πριν από λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε ότι είχε ξεχάσει να δηλώσει εταιρείες στο Πόθεν Έσχες

Λεφτά απ’ την πανάκριβη καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό έδωσε ο Πέτσας σε παντελώς άγνωστο site που εμφανίζεται να συνδέεται με τον κουμπάρο του και βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση και τη σύζυγό του, εξίσου κουμπάρα του, δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά.

Μετά το blog του Μένιου Φουρθιώτη που φαίνεται να δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να πάρει μερίδιο της πίτας των εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη ένα site από τη λίστα των «εκλεκτών» του Πέτσα και της κυβέρνησης ΜΜΕ, ξεγυμνώνει τον απροκάλυπτο τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών.

Ίδιο τηλέφωνο και έδρα με το γραφείο του Πάτση

Στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Στέλιο Πέτσα, έπειτα από την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της τεράστιας πίεσης που άσκησε το Documento, εμφανίζεται να έχει πάρει διαφήμιση το site με την επωνυμία pointmedia.gr.

Πρόκειται για ένα άκρως κακοστημένο site που δεν διαθέτει κανένα στοιχείο επικοινωνίας. Επισκεπτόμενοι την επίσημη σελίδα του στο Facebook υπάρχει δηλωμένο στις πληροφορίες ένα κινητό τηλέφωνο.

Το εν λόγω κινητό τηλέφωνο με μια απλή έρευνα στους τηλεφωνικούς καταλόγους, εμφανίζεται να ανήκει στην εταιρεία «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες» που εδρεύει στην Βασ. Σοφίας 10 στην Αθήνα. Πρόκειται για τη δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση ο οποίος τυγχάνει και κουμπάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα. Ο τελευταίος εμφανίζεται σε lifestyle δημοσιεύματα να έχει παντρέψει μαζί με τη σύζυγό του, το ζεύγος Ανδρέα Πάτση και Βίκυ Παπαλουκά.

Επίσης, το ίδιο τηλέφωνο υπάρχει καταχωρημένο σε διάφορα τοπικά sites στα Γρεβενά τον Ιούνιο του 2019, καθώς συνοδεύει αναρτήσεις που προμοτάρουν το πρόγραμμα του τότε υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στον νομό. Εμφανίζεται να είναι καταχωρημένο ως επαφή στο πολιτικό γραφείο του Πάτση στα Γρεβενά (Εθνικής Αντιστάσεως 3).

Η Βίκυ Παπαλουκά, σύζυγος του Πάτση, είναι η δημοσιογράφος και είχε στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της όταν είχε διοριστεί πριν από δυο χρόνια στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου ενώ παρουσίαζε και την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη». Σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνη ήταν που είχε δημιουργήσει πριν από χρόνια το «web ραδιόφωνο-κανάλι-site Point Media». Το τελευταίο φέρει το ίδιο λογότυπο με την ιστοσελίδα που πήρε το ζεστό χρήμα από τον Πέτσα. Προκύπτει συνεπώς ότι πρόκειται για το ίδιο site, που εμφανίζεται συμφερόντων του ζεύγους Πάτση και Παπαλουκά.

Το ζεύγος Πέτσα πάντρεψε το ζεύγος Πάτση. Τη φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το προμοτάρει και μέσω twitter

Τα στοιχεία που «δένουν» ακόμη περισσότερο τους κουμπάρους του Πέτσα με το άγνωστο pointmedia.gr δεν σταματούν εδώ. Ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο twitter εμφανίζεται σε τουλάχιστον πέντε tweets του να προμοτάρει το site.

Στις 21 Μαρτίου του 2020, τουιτάρει χαρακτηριστικά ο Πάτσης: «Η διάδοση του κορονοϊού στο Ιράν-Συνέπειες κυρώσεων των ΗΠΑ» και «Κατακραυγή Ρωσίας στις ΗΠΑ για τις κυρώσεις στο Ιράν».

Στις 23 Μαρτίου γράφει: «Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες βουλιάζουν και εκπέμπουν SOS»

Στις 7 Απριλίου γράφει: «Η παροιμία λέει : “ο ψεύτης και ο κλέφτης …”».

Μηδαμινή επισκεψιμότητα

Εκτός της θεματολογίας του site που φαίνεται να προμοτάρει επιμελώς τις κυβερνητικές θέσεις και φυσικά τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα, το κερασάκι στην τούρτα έρχεται όταν κανείς αναζητήσει που βρίσκεται όσον αφορά την επισκεψιμότητα το pointmedia.gr.

Στην similiarweb, τη δημοφιλέστερη και πιο έγκυρη πλατφόρμα για την καταγραφή της επισκεψιμότητας ιστοσελίδων του διαδικτύου, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το site.

Στην Alexa, μιας ακόμη γνωστής πλατφόρμας καταγραφής analytics (στατιστικά) ιστοσελίδων, εμφανίζεται στη θέση 7.471. Λαμβάνει δηλαδή καθημερινά μόλις μερικές δεκάδες επισκέψεις την ημέρα!

Ο Πάτσης είχε ξεχάσει να δηλώσει εταιρείες στο Πόθεν Έσχες

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κουμπάρος του Πέτσα, Πάτσης απασχολεί με ρεπορτάζ την επικαιρότητα. Πριν από λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε ότι ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του ότι συμμετέχει μετοχικά σε πέντε επιχειρήσεις και δεν δηλώνει επένδυση εταιρείας συμφερόντων ύψους 1 εκατ. ευρώ, η οποία μάλιστα έχει δεσμευτεί από την αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, τότε η παράλειψη είναι κάτι παραπάνω από σοβαρή. 

Δείτε επίσης: Ο βουλευτής της ΝΔ με την εισπρακτική στο Ηράκλειο, το πόθεν έσχες, η Παγκρήτια Τράπεζα και το «παγωμένο» εκατομμύριο

Ο βουλευτής της ΝΔ που έχει… εισπρακτική εταιρεία!- Διατηρεί γραφεία και στο Ηράκλειο! (φωτο)

Εν τω μεταξύ ο ίδιος βουλευτής είναι συνέταιρος σε εταιρεία με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα που αμφότεροι δεν έχουν δηλώσει στο πόθεν έσχες του.

Καμία απάντηση

Όπως μάλιστα αναφέρει η σελίδα, προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει και με τον Ανδρέα Πάτση και με τη σύζυγό του, Βίκυ Παπαλουκά, αλλά μέχρι τη δημοσίευση του ρεπορτάζ κανείς δεν απάντησε ούτε επέστρεψε τις κλήσεις του.

documentonews.gr

Δείτε ακόμη: Ανήθικα μέσα άθλιων εκπροσώπων ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταθέσει το ποσό που έλαβε κάθε Μέσο και να παραιτηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί