Άρση ασυλίας του βουλευτή και κουμπάρου του Πέτσα, Ανδρέα Πάτση

Στην άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση, προχώρησε η Ολομέλεια της Βουλής λόγω «φορολογικών εκκρεμοτήτων», όπως ανέφερε από το βήμα ο προεδρεύων, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Πρόκειται για τον κουμπάρο του κυβερνητικού εκπροσώπου και βουλευτή της συμπολίτευσης που -όπως αποκάλυψε το Documento- όχι μόνο έχει διάτρητη δήλωση πόθεν έσχες, αλλά φέρεται να έλαβε και χρήματα από τις καμπάνιες κατά της πανδημίας. Ενδεχομένως το site (pointmedia.gr) για το οποίο έλαβε χρηματοδότηση ο Αν. Πάτσης να ανήκει στη σύζυγό του, αλλά όπως έχει καταδείξει το Documento το τηλέφωνο επικοινωνίας της εν λόγω ιστοσελίδας παραπέμπει στην εταιρεία του βουλευτή, «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες», που εδρεύει στην Βασ. Σοφίας 10 στην Αθήνα.

Δείτε επίσης: Το παντελώς άγνωστο site του κουμπάρου του Πέτσα και της συζύγου του, που πήρε μερίδιο από την πίτα των εκατομμυρίων

Ο βουλευτής της ΝΔ με την εισπρακτική στο Ηράκλειο, το πόθεν έσχες, η Παγκρήτια Τράπεζα και το «παγωμένο» εκατομμύριο

Ο βουλευτής της ΝΔ που έχει… εισπρακτική εταιρεία!- Διατηρεί γραφεία και στο Ηράκλειο! (φωτο)

Για την ασυλία του Αν. Πάτση ψήφισαν 138 βουλευτές. Όλοι τάχθηκαν υπέρ. Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε κώλυμα και δεν παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τον προεδρεύοντα να ενημερώνει ότι βούληση του Αν. Πάτση ήταν η άρση της ασυλίας του.

Ήρθη, επίσης, η ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, με 125 βουλευτές να συμμετέχουν στην ψηφοφορία και όλοι τους να ψηφίζουν υπέρ της άρσης. Η άρση της ασυλίας αφορά ένα ατύχημα σε παιδική χαρά την περίοδο που ήταν δήμαρχος Σκύρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί