Σε πανικό η κυβέρνηση της χυδαιολογίας

Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τα αμείλικτα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με την φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας. Οι χυδαιότητες κορυφώθηκαν σήμερα από τον Άδωνι Γεωργιάδη και στη συνέχεια από τον Γιάννη Οικονόμου ο οποίος απέδειξε ότι αποτελούν κεντρική γραμμή του Μαξίμου τα ψεύδη και οι συκοφαντίες κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακάλυψε «κατάντια» του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι δήθεν στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επαναλαμβάνω ότι αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάντια. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΑΣ θα κάνει τη δουλειά της και η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει. Είναι κατάντια στην πολιτική, στην Ελλάδα σήμερα, παρά τις διαφορές που έχουμε, να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι μπορεί η κυβέρνηση να παρακινήσει οποιοδήποτε λειτουργό να συγκαλύψει όνομα παιδεραστή. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Κατάντια, κατάντια».

Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε: «Όταν πριν ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη μία κυρία είχε απαγάγει ένα κοριτσάκι, είχε βγει ότι αυτή ήταν κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Βρέθηκε ένας νεοδημοκράτης να αφήσει υπονοούμενα ότι αυτό αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ;».

«Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία τουλάχιστον 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών» απάντησε στον Γιάννη Οικονόμου ο Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «κατάντια κ. Οικονόμου είναι μία ολόκληρη κυβέρνηση να καλύπτει επί εβδομάδες τον κ. Λιγνάδη, μόνο και μόνο επειδή ήταν εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη.

Κατάντια είναι, μετά την πανελλαδική κατακραυγή και ενώ ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 παιδοβιαστές μεταξύ των 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, να μην έχουν δοθεί εδώ και 4 μέρες τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν και από άλλα ενδεχομένως θύματα».

Συνεχίζοντας ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι «κατάντια είναι τα στελέχη και οι υπουργοί σου να διακινούν χυδαία ψέματα πως δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τον βιασμό σε πλημμέλημα και πως δήθεν είχε καταψηφίσει την αυστηροποίηση των ποινών για βιασμούς ανηλίκων, και μετά να αναγκάζεσαι να παραδεχθείς πως ήταν ψέματα.

Κατάντια, τέλος, είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να επιχειρεί χυδαίους συμψηφισμούς με ψέματα πως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού. Καλύπτετε αυτή τη χυδαιότητα, γιατί είναι χυδαιότητα Μητσοτάκη.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων με επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε το αυτονόητο, ότι το ζήτημα δεν είναι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή, αλλά να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί