Ελλάδα: Συνελήφθη 56χρονος για κατ΄ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

Για τουλάχιστον 7 χρόνια εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικη ένας 56χρονος στα Κάτω Πατήσια, εκμεταλλευόμενος την συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της. 
Τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία για την 16χρονη σήμερα μαθήτρια, είναι σοκαριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η ανήλικη κατέθεσε ότι ο 56χρονος άνδρας ασελγούσε σε βάρος της από τότε που η ίδια ήταν 8 ετών έως και τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ το επόμενο διάστημα μέχρι την σύλληψή του, την βίαζε συστηματικά. 

Χαρακτηριστικό είναι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι η τελευταία φορά που η ανήλικη έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 56χρονο ήταν λίγο καιρό πριν, στις 13 Ιανουαρίου. 

Τι είπε στις αρχές η ανήλικη

Μετά από τόσα χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης, το θύμα δεν άντεξε και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, οι δυο τους πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου το 16χρονο σήμερα κορίτσι, κατέθεσε όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια από τον σύντροφο της μητέρας της, παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Η ανήλικη αποκάλυψε στις αρχές ότι ο 56χρονος έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές φωτογραφίες του ίδιου, ζητώντας, μάλιστα, και από την 16χρονη γυμνό περιεχόμενο. 

Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία, και εκδόθηκε ένταλμα από τον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο 56χρονος συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια εχθές, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια και ένα αεροβόλο, που βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας. 

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σήμερα στον Ανακριτή να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, 20 Ιανουαρίου 2024, σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατόπιν σχετικού εντάλματος, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου συμπληρώσαντος και μη τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 56χρονος, τουλάχιστον τα τελευταία -7- έτη, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, είχε αποκτήσει από το θύμα φωτογραφικό υλικό, πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί