Την έκανε τελικά… για τα ξένα ο Μανιαδάκης!- Νέος «Χριστοφοράκος» το πρόσωπο κλειδί του σκανδάλου Novartis

Η προειδοποίηση και η ανησυχία του Κώστα Βαξεβάνη για πιθανή διαφυγή του Νίκου Μανιαδάκη στο εξωτερικό, όπως είχε γίνει και με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο , στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, την περασμένη Τρίτη, τελικά επιβεβαιώθηκε.

Δείτε: Βαξεβάνης σε ανακρίτρια: «Προλάβετε πριν γίνει ο Μανιαδάκης νέος Χριστοφοράκος»

Ο δημοσιογράφος του Documento , σε ανάρτηση του προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη που σίγουρα εκθέτει τόσο την δικαιοσύνη όσο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε ότι ο από την Πέμπτη ο Μανιαδάκης είναι στο Άσκοτ της Αγγλίας.

Να τονίσουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει ξανά ο δημοσιογράφος του Documento ο Μανιαδάκης έχει ήδη προσπαθήσει ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση Novartis να διαφύγει στο εξωτερικό, δίχως όμως επιτυχία. Είχε προειδοποιήσει την ανακρίτρια ότι με τα νέα στοιχεία που κατέθεσε, ο Νίκος Μανιαδάκης τοποθετείται ξανά ως πρόσωπο κλειδί στο σκάνδαλο Novartis και δεν αποκλείεται να επιχειρήσει και πάλι να διαφύγει στο εξωτερικό, όπως είχε κάνει το 2009 ο Μιχάλης Χριστοφοράκος της Siemens. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι πιέζουν σθεναρά για κουκούλωμα του σκανδάλου…

Στην ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει:

«Ζήτησα από την Ανακρίτρια να καλέσει τον Μανιαδάκη να καταθέσει ενόρκως για τις συνομιλίες μαζί μου. Δεν το έκανε. Προειδοποίησα στην απολογία μου ότι η Δικαιοσύνη έχει την ευθύνη δημιουργίας ενός νέου Χριστοφοράκου. Από την Πέμπτη ο Μανιαδάκης είναι στο Άσκοτ της Αγγλίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί