Λουκέτα και πρόστιμα 5.000 ευρώ σε άλλα δύο καταστήματα στο Ηράκλειο

2.359 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία.

Οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων, ενώ επιβλήθηκαν και δύο πρόστιμα 5.000 ευρώ το καθένα καθώς και 15ημερο λουκέτο σε δύο καταστήματα για πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Αναλυτικότερα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα 3 σε πολίτες που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο με συνωστισμό και τα 2 σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερο λουκέτο σε καφετέρια και ψητοπωλείο στις Μοίρες, για πελάτες χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Πρόστιμα των 300 ευρώ επιβλήθηκαν και στους πελάτες.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, βεβαιώθηκε παράβαση σε γυμναστήριο, το οποίο δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα με τον με΄γιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να μπουν στην επιχείρηση.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Λασίθι επιβλήθηκε ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πολίτη σε δημόσια υπηρεσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί