ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Κουρτς παραιτήθηκε για στημένες δημοσκοπήσεις, ο Μητσοτάκης καλύπτει την Opinionpoll

«Ο ακροδεξιός και προσωπικός φίλος του κ. ΜητσοτάκηΣεμπάστιαν Κουρτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Καγκελάριος επειδή έδωσε 1 εκατ. κρατικό χρήμα σε στημένες δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα. Στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης έχει μοιράσει πάνω από 50 εκατ. κρατικό χρήμα με τις γνωστές λίστες και απευθείας αναθέσεις και μπλοκάρει τον όποιο έλεγχο. Δεν επιτρέπει ακόμα και την σύγκλιση της Επιτροπής Διαφάνειας της Βουλής να εξετάσει τα στοιχεία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παραβιάζοντας τον νόμο», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν, ο ιδιοκτήτης της Opinion Poll, μέσω άλλης εταιρίας του συνδεδεμένης με τη δημοσκοπική, έλαβε με απευθείας ανάθεση 270.000 ευρώ από το Δημόσιο για έργο αμφιβόλου σκοπιμότητας. Και η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική», επισημαίνει με νόημα.

«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτακης δεν θα καταφέρει να αποφύγει τον έλεγχο από τις αρμόδιες Αρχές. Όπως δεν τα κατάφερε και ο επιστήθιος φίλος του, κ. Κουρτς», καταλήγει η Κουμουνδούρου. ​

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Κουρτς παραιτήθηκε για στημένες δημοσκοπήσεις, ο Μητσοτάκης καλύπτει την Opinionpoll”

  1. κυβερνούν τέρατα

    Δεν θέλω ούτε να τα βλέπω όλα αυτά τα ακροδεξιά τέρατα, που όπως αποδείχτηκε και ο Μητσοτάκης είναι τέτοιο, όπως και οι συνεργάτες που επιλέγει.
    Θα περιγράψω μόνο το παράδειγμα της οικογένειάς μου. Χάσαμε τον πατέρα μου στα πενήντα του, μείναμε 3 νεαρά κορίτσια μεταξύ 18 και 28 με τη χήρα μητέρα μας. Ενώ παλεύαμε να τα καταφέρουμε, ένας ολόκληρος στρατός από ακροδεξιά τέρατα, πολιτικούς, δημοσιογράφους και “πολίτες” μας έβριζαν και μας στοχοποιούσαν με τον πιο χυδαίο τρόπο ως “άγαμες θυγατέρες”, για να μας κόψουν τη σύνταξη. Αυτό είναι το πρόσωπο της ακροδεξιάς, π.χ. Βορίδης, Άδωνις, Πλεύρης, Κικίλιας, Τζήμερος. Όχι απλά γραφικοί, είναι τέρατα. Και ευτυχώς, μια χαρά τα καταφέραμε παρόλα αυτά…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί