Ακόμα κι ο Αυτιάς έφριξε με την πρόκληση Πέτσα για την Εύβοια: Μη συνδέουμε πυρκαγιές με πλημμύρες! (βίντεο)

Τρέλα αποφάσισε να πουλήσει πρωί πρωί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, την ώρα που οι κάτοικοι της Εύβοιας δοκιμάζονται σκληρά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Δείτε: Κακοκαιρία “Αθηνά”: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην πυρόπληκτη Εύβοια (φωτο-βίντεο)

Ο Στέλιος Πέτσας εμφανίστηκε με αρκετή δόση αλαζονείας και προσπάθησε να… νουθετήσει τους δημοσιογράφους του καναλιού λέγοντας ότι δεν πρέπει να συνδέονται οι χθεσινές πλημμύρες με τα καμένα.

«Οι ζημιές είναι χαμηλά προς τη θάλασσα μη συνδέουμε τις ζημιές κοντά στη θάλασσα με τα καμένα» είπε χαρακτηριστικά, πηγαίνοντας κόντρα στην λογική, τις εικόνες που μόλις είχαν παίξει στην τηλεόραση, αλλά και τις σοβαρές καταγγελίες των κατοίκων.

«Οι ζημιές είναι χαμηλά προς τη θάλασσα μη συνδέουμε τις ζημιές κοντά στη θάλασσα με τα καμένα» υποστήριξε προκλητικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν κάνει τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις ο Στέλιος Πέτσας, ο ρεπόρτερ του καναλιού έδειχνε με την κάμερα τις καμένες εκτάσεις που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την περιοχή που πλημμύρισε και επεσήμανε ότι ο χείμαρρος που σχηματίστηκε δεν βρήκε λόγω των καμένων δασικών εκτάσεων καμιά αντίσταση με αποτέλεσμα να διαλύσει τον δρόμο και να πλημμυρίσει την περιοχή.

Μετέφερε, επίσης, τις καταγγελίες των κατοίκων ότι οι περιοχές τους μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές έχουν μείνει ανοχύρωτες στο έλεος των ισχυρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί