Το ‘κανε κι αυτό ο Μητσοτάκης: Ο νέος υπουργός θα πάρει εκ των υστέρων ελληνική υπηκοότητα, κατά παράβαση του νόμου!

Έναν πολιτικό από την Κύπρο – που δεν αξιοποίησε η κυπριακή κυβέρνηση- όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργό Πολιτικής Προστασίας, προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις μετά το φιάσκο του ανασχηματισμού.

Δείτε: Τον έκοψε από Επίτροπο η κυπριακή κυβέρνηση αλλά ο Μητσοτάκης τον έκανε υπουργό!

Το πρόβλημα όμως είναι διπλό, καθώς, εκτός από την πολιτική του διάσταση, ότι δηλαδή χρειάστηκε να προσφύγει ο κ. Μητσοτάκης στα… αζήτητα της κυπριακής πολιτικής ζωής, υπάρχει και το γεγονός ότι κόντρα στο Σύνταγμα της Ελλάδας, ορίστηκε υπουργός κάποιος που δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα! Και μεν ανακοινώθηκε ότι θα του δοθεί εντός της ημέρας με διαδικασίες εξπρές (…), όμως αυτό προκαλεί άλλες σκέψεις: παραβιάζεται ή όχι ο νόμος που ισχύει για την πολιτογράφηση; Προφανώς, για να συμβεί εντός ολίγων ωρών, και ο Κύπριος πρώην Επίτροπος να αποκτήσει (τιμητικά και μόνο) ελληνική υπηκοότητα θα πρέπει να παρακαμφθεί σειρά διαδικασιών!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Το ‘κανε κι αυτό ο Μητσοτάκης: Ο νέος υπουργός θα πάρει εκ των υστέρων ελληνική υπηκοότητα, κατά παράβαση του νόμου!”

  1. Δήμος Σθένης

    Ο Μητσοτάκης στην πραγματική του δουλειά! Πολιτικός γυρολόγος – παλιατζής! Όλα τα παλιά αγοράζομεεεεε. Παάάαλιατζήηηηης! Ο Παλιατζής, Όλα τα αζήτητα εδώώώώ… Όλα τα άχρηστα!!! Ό,τι για πέταμα μαζεύουμεεεε! Ξέρω δεν κάνω για τελάλης, αλλά με τα καμώματα του Μητσοτάκη μου βγαίνει αυθόρμητα… Ξεκίνησε από τον αρχιψεύταρο, τον φασιστάκο και μετά του τελειώσανε οι άχρηστοι και βγήκε στο σεργιάνι! Αμ κι εκείνος; Ο κύπριος ντε! Βρήκε τρούπα σαν τον τυφλοπόντικα και τρούπωξε!!! Ευτυχώς που είναι και ο Μπένος (που σύντομα θα γίνει Βγαίνος μαζί με όλους τους άλλους άχρηστους) και μαζί θα τα κάνουνε πλακάκια, όσο προλάβουνε! Σουπιά ο Κούλης! Εγώ θα καίω, εσείς θα είστε υπεύθυνοι για τ’ αποκαΐδια… Μια υποψία μου! Δεν το ‘χει σε τίποτα και τους μέχρι τώρα 14000 νεκρούς του COVIT-19 να τους χρεώσει στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη και να τους φορτώσει στον ανεμαζωξάρη υπουργό του γιατί η “ατομική ευθύνη” δεν του …βγαίνει!!! Κουλός ο Κούλης εεε! Νομίζετε!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί