Πλεύρης: Ζητάει συγγνώμη για να ξεπλύνει το παρελθόν του

Ο υπουργός Υγείας τώρα ισχυρίζεται ότι είναι αντίθετος σε κάθε μορφή ανισημιτισμού και αναφέρει ότι ουδέποτε «θέλησα να προσβάλω τον εβραϊκό λαό και ζητώ συγνώμη αν το έπραξα». Παράλληλα αναφέρει ότι διαφωνεί πλήρως με τον πατέρα του

Με τυπικού χαρακτήρα ανακοίνωση, σαν να πρέπει να «βγει» μία ανούσια υποχρέωση, ο Θάνος Πλεύρης απαντά στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, ζητώντας μεν συγγνώμη, αλλά απορρίπτοντας ότι έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να προσβάλει τον εβραϊκό λαό.

Ο Θάνος Πλεύρης ακολουθεί τα… βήματα του Μάκη Βορίδη και τώρα που έγινε υπουργός επιχειρεί να απολογηθεί για παλαιότερες δηλώσεις του, διαχωρίζοντας, παράλληλα τη θέση του από τις απόψεις του πατέρα του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον οποίο ωστόσο είχε υπερασπιστεί στη δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί μία πολύ σκληρή ανακοίνωση από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, το οποίο τον εγκαλούσε για τις μισαλλόδοξες και τις φιλοναζιστικές θέσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν και τον καλούσε να ζητήσει συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό για τις δηλώσεις που έχει κάνει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να καταδικάσει τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, «ευθυγραμμιζόμενος με τις διακηρυγμένες θέσεις του Έλληνα Πρωθυπουργού», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

3 Thoughts to “Πλεύρης: Ζητάει συγγνώμη για να ξεπλύνει το παρελθόν του”

  1. Δήμος Σθένης

    Για τον φασιστάκο υπουργό είναι τόσο εύκολο το συγνώμη, όσο το να δέχεται και να απολαμβάνει το φτύσιμο αδιαμαρτύρητα και με καμάρι. Το ‘χει δεκάδες φορές αποδείξει κι όποιος αποδίδει ένα ελάχιστο περιεχόμενο στην έννοια άνθρωπος το πιο αξιοπρεπές είναι να τον αφήσει στο βούρκο του και να μην εξαπατάται από τα λεγόμενα και από τις γελοίες προσπάθειές που καταβάλλει με τις κωλοτούμπες, τις συγνώμες και τις μετάνοιες του να δείξει πως μπορεί να εξανθρωπιστεί! Ως αποδεδειγμένος διαστρεβλωτής και συστηματικός ψεύτης τακίμιασε ακριβώς με τον προσωρινό αρχηγό του… “Εκύλισεν ο τέντζερης …”

  2. Δήμος Σθένης

    Για τον φασιστάκο υπουργό είναι τόσο εύκολο το συγνώμη, όσο το να δέχεται και να απολαμβάνει το φτύσιμο αδιαμαρτύρητα και με καμάρι. Το ‘χει δεκάδες φορές αποδείξει κι όποιος αποδίδει ένα ελάχιστο περιεχόμενο στην έννοια άνθρωπος το πιο αξιοπρεπές είναι να τον αφήσει στο βούρκο του και να μην εξαπατάται από τα λεγόμενα και από τις γελοίες προσπάθειές που καταβάλλει με τις κωλοτούμπες, τις συγνώμες και τις μετάνοιες του να δείξει πως μπορεί να εξανθρωπιστεί! Ως αποδεδειγμένος διαστρεβλωτής και συστηματικός ψεύτης τακίμιασε ακριβώς με τον προσωρινό αρχηγό του για να συμπληρωθεί η σύγχρονη φασιστική “τετραρχία” στην ηγεσία της χώρας!

  3. σύζυγος Πακιστανού

    Τη συγνώμη να την πει η κυβέρνηση σε μένα και τον Αμπντούλ που με τη ρατσιστική τους πολιτική θέλει να μας εξοντώσει, αλλά δεν θα τα καταφέρει και όλοι οι ναζί θα πάνε στο πυρ το εξώτερον.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί