«Δίνει συνέντευξη Τύπου για την καταστροφή και γελάει»: Εξοργισμένοι πολίτες για τον Κ. Μητσοτάκη

Με ένα χαμόγελο «καρφωμένο» εμφανίστηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου για τις καταστροφικές πυρκαγιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας έκρηξη οργής αλλά και δηκτικά σχόλια από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Δείτε επίσης: Καμμία αυτοκριτική από τον Κ. Μητσοτάκη για τις φωτιές (Βίντεο)

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στα socila media, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντούσε με χαμόγελο σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις. Από τις ευθύνες για την αποτυχημένη διαχείριση της κρίσης μέχρι για την τεράστια οικονομική και οικολογική καταστροφή που έχει επιτευχθεί όπως, επίσης, και για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού των περιοχών που επλήγησαν.

Η περίεργη, χαμογελαστή αντίδραση του πρωθυπουργού όταν αναφερόταν στην τρομακτική καταστροφή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων. Σταχυολογήσαμε ορισμένα από αυτά.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Δίνει συνέντευξη Τύπου για την καταστροφή και γελάει»: Εξοργισμένοι πολίτες για τον Κ. Μητσοτάκη”

  1. Ο "άγριος" πρίγκιπας

    Τελικά ο μεγάλος και εύκολος πλούτος διαφθείρει. Δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, την αίσθηση ότι πάντα θα είναι όλα ωραία, σβήνει τη λογική, την οποία είχαν οι αρχαίοι και έλεγαν “τα πάντα ρει” και “μηδένα προ του τέλους μακάριζε”… Η λογική σβήνει, η αυταρέσκεια και ο αυταρχισμός θεριεύσει. Νομίζεις πως είσαι “μεγάλος” εκ γενετής, τι τραγωδία, το πιστεύεις όντως. Η στάση και η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει πολύ με την ιδιοσυγκρασία που παρουσιάζει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Αγγλίας. Δεν είναι τυχαίο που ο Χάρυ έχει στραφεί εναντίον του και εναντίον του πατέρας τους με τέτοιο τρόπο. Ειδικά ο Γουίλιαμ, βρήκε και την Κέητ που κυριολεκτικά θα ανεχόταν τα πάντα για να είναι πριγκίπισσα, ακόμα και το σατράπη το φασίστα του Γουίλι. Αν αυτό το βλέμμα και το ύφος το έχει στις κάμερες, φαντάζομαι τι θα γίνεται μέσα στο σπίτι. Αν και η Μαρέβα δεν φαίνεται για Καιτούλα. Εκεί υπάρχει μια διαφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί