Οργή για νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Κρήτη: Του έκοψαν τα αυτιά με ψαλίδι

Χειροπέδες στον κηδεμόνα του – Ο σύλλογος ψάχνει φιλοξενία για το κακόμοιρο πλάσμα

Άλλο ένα εξοργιστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου φέρνει στο φως με καταγγελία του ο φιλοζωικός σύλλογος Η προστασία των ζώων,Χανιά.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο σύλλογος, βρήκε ένα κακόμοιρο σκυλί σε αθλία κατάσταση, το οποίο ο κηδεμόνας του είχε αλυσοδεμένο και άρρωστο, ενώ του έκοψε τα αυτιά του με ψαλίδι.

Ο κηδεμόνας συνελήφθη ενώ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, παραδέχτηκε ότι έκοψε ο ίδιος τα αυτιά του άτυχου ζώου,του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.500 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα,όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Όπως είναι λογικό του αφαιρέθηκε το ζώο, με τον σύλλογο να ψάχνει φιλοξενία, για το κακόμοιρο πλάσμα.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Χανιά 2021!!!! Φιλοξενία κανείς;;;;ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!!

ΈΚΟΨΑΝ τα αυτιά του σκύλου τους με ΨΑΛΙΔΙ και τον είχαν αλυσοδεμένο και άρρωστο. Πριν λίγο καιρό μας ανέφεραν το περιστατικό και κάναμε καταγγελία στo AT Χανίων και για το σκύλο αλλά και για τις άθλιες συνθήκες που είχε τα πρόβατά του,μέσα στις λάσπες,χωρίς κανένα σημείο προφύλαξης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Συνελήφθη ο κηδεμόνας,οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι έκοψε ο ίδιος τα αυτιά του άτυχου ζώου,του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2500 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα,όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος.Μετά την αυτοψία της κτηνιατρικής,σήμερα ο εισαγγελέας διέταξε την αφαίρεση του ζώου.Ψάχνουμε φιλοξενία ώστε να γίνει πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος και να γλυτώσει από το μαρτύριό του.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!!!!Δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας!!!!!!τηλ 6945593988

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί