Επιχειρεί να διαψεύσει ο Θ. Πλεύρης την απαξίωση Αντετοκούνμπο- Το μήνυμα στο Candiadoc

Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, με μήνυμά του στο Candiadoc, επιχειρεί να διαψεύσει ότι έγραψε απαξιωτικό tweet σε βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2015. Φυσικά το ότι δεν υπάρχει το σχετικό tweet στη σελίδα του (όπως μας απαντά προφορικά το γραφείο του), δε σημαίνει ότι δε γράφτηκε πριν 6 χρόνια…

Δείτε: Όταν ο Γεωργιάδης ειρωνευόταν τον “Αφρικανό Ακενοτούμπο” (εικόνες- βίντεο)

Άλλωστε δεν είναι και τόσο παράξενο, για τις απόψεις του προερχόμενου από την άκρα δεξιά βουλευτή της ΝΔ μια τέτοια αναφορά…

Εικόνα

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

Το μήνυμα του βουλευτή της ΝΔ προς το Candiadoc:

Σχετικά Άρθρα

6 Thoughts to “Επιχειρεί να διαψεύσει ο Θ. Πλεύρης την απαξίωση Αντετοκούνμπο- Το μήνυμα στο Candiadoc”

 1. CitizenMitsos

  Παπάρ@ Μάνο, σωστή τρολιά θα ήτανε αν το παρουσίαζε σαν tweet της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι δεν βγήκε ο Πλεύρης τόσα χρόνια τώρα να το διαψεύσει; Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, Αθανασίου και πολλοί άλλοι νεοδημοκράτες στο πνεύμα της τρολιάς του Κανέκου κινούνται.

 2. Μανος

  CitizenMitsos λες παπ@ριές. Τα δεδομένα είναι τα εξής:
  1. Το tweet ήταν εξόφθαλμο φώτοσοπ και μόνο ένας χαζός δεν το καταλαβαίνει.
  2, Το candia το παρουσιάζει ως tweet του Πλεύρη.
  3. Το συριζο-candia αρνείται να διορθώσει την παπάντζα του ενημερώνοντας τους αναγνώστες του για την αλήθεια, που δείχνει και το ποιόν τους και το πόσο τηρούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
  4.Λες ότι και να μην το έγραψε αυτός, το tweet είναι στο πνεύμα του.Και τι θα πει αυτό; Μπορώ εγώ να πλαστογραφώ tweets και να τ’ αποδίδω σ’ εσένα επειδή είναι στο πνεύμα σου;;;
  5. Κιτρινίλα παντού. Μέχρι και η Αυγή ανακάλεσε.

 3. CitizenMitsos

  Μανο, σιγά μην σου θίξαμε τον ανθρωπισμό του Πλεύρη…
  Η αλήθεια είναι ότι και να μην το είπε ο Πλεύρης, όλοι ξέρουμε τι πιστεύει και πόσο ακραίος είναι. Όταν έλεγε ως βουλευτής του Λάος το 2011 ότι “φύλαξη των συνόρων δεν υφίσταται αν δεν υπάρχουν νεκροί” και ότι “οι πρόσφυγες πρέπει να περνάνε χειρότερα στην Ελλάδα από ότι στις χώρες τους” που έχουν πόλεμο, συνεπάγεται ότι τους γονείς του Γιάννη ευχαρίστως θα τους έπνιγε. To tweet είναι στο πνεύμα της σκέψης του.

 4. και χειρότερα λένε

  Και πολύ χειρότερα θα μπορούσε να πει ο συγκεκριμένος, ακόμα και αν δεν το είχε πει… Εδώ λένε στην επιτροπή ασύλου “να πάτε να πνιγείται και σεις στον Έβρο και στο Αιγαίο όπως τόσοι άλλοι” και μπροστά στο δικηγόρο τους… Τουλάχιστον όταν ήταν ο σύριζα δεν φέρονταν έτσι οι δημόσιες αρχές στους ευάλωτους… Είναι και ποιοι έχουν τοποθετηθεί ως προϊστάμενοι που φαίνεται να είναι καλά διαλεγμένοι και πιστοί στις αρχές του χρυσαυγιτισμού…

 5. Μανος

  Γιατί δε δημοσιεύετε τα σχόλια ρε σεις;

 6. Μανος

  Επιμένετε στην αθλιότητα κύριοι. Το tweet αυτό που ψευδώς διαδίδετε ότι έγραψε δήθεν ο Θάνος Πλεύρης ήταν προϊόν φώτοσοπ από τον χρήστη “Κανέκο” (@kanekos69), γνωστό τρολ του twitter και το ομολόγησε ο ίδιος.
  Σας το λέει εδώ: https://twitter.com/kanekos69/status/1417786372744679425
  Έχετε ενημερωθεί λοιπόν και συνεχίζετε την παπάντζα σας. Έδειξε μάλιστα το μονταρισμένο του tweet από το 2015 που είχε παραδεχτεί στο τέλος ότι μοντάρισε.
  Είναι ολοφάνερο ότι το συγκεκριμένο tweet ήταν πλαστό. Η γραμματοσειρά του δεν είναι αυτή που χρησιμοποιεί το twitter. Επίσης τα διαφημιστικά εικονίδια από κάτω δεν εμφανίζονται ΠΟΤΕ σε κανονικό tweet.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί