Συγχαρητήρια μηνύματα για την άνοδο του Ηροδότου στη Super League 2

Δείτε: Στη Super League 2 ο Ηρόδοτος

Από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη

Η άνοδος της ιστορικής ομάδας του “Ηροδότου” στην Super League 2 σηματοδοτεί την επιτυχημένη πορεία της ομάδας και τις ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τους παίκτες, τους προπονητές και τη Διοίκηση για τη χθεσινή επιτυχία. Οι επιτυχίες των ομάδων της Κρήτης σε όλα τα αθλήματα αναβαθμίζουν συνολικά τον αθλητισμό στο νησί και αποτελούν  έναν δημιουργικό τομέα  ενασχόλησης για τη νέα γενιά.

Ο Γιάννης Κουράκης για την άνοδο της ομάδας του Ηροδότου στηv Super League 2

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, Ηρόδοτος, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε εξασφάλισε την άνοδο της στη Super League 2.

Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας στους παίκτες, στους προπονητές, στην διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους που στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην κατηγορία της Super League 2.

Από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Ν. Ηγουμενίδη

Δεν μπορεί παρά να συγχαρεί κανείς σήμερα την ομάδα του Ηροδότου που πέτυχε την άνοδο στη Super League 2. Οι προσπάθειες της ιστορικής ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ιδίως των παικτών και των προπονητών τους, έπιασαν τόπο και μάλιστα σε μια περίοδο αντίξοη και πρωτόγνωρη για όλους. Η ιστορική αυτή νίκη μας κάνει περήφανους και είναι προάγγελος για επόμενες ακόμη μεγαλύτερες νίκες. Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλη την ομάδα!

Από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Χ. Μαμουλάκη

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Ηροδότου για τον άθλο της ανόδου της ομάδας στην Super League 2. Μια τεράστια επιτυχία, που έρχεται ως το επιστέγασμα μιας δύσκολης και απαιτητικής προσπάθειας που προηγήθηκε, απέναντι μάλιστα σε ομάδες με μεγάλη ιστορία, πολύ ισχυρή δυναμική και αισθητά μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. Η Αλικαρνασσός γιορτάζει, όλο το Ηράκλειο γιορτάζει και πλέον με δυο ομάδες στην κατηγορία, περιμένουμε να ζήσουμε έντονες συγκινήσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι στην μεγάλη οικογένεια του Ηροδότου υγεία και πάντα επιτυχίες. Όλοι είμαστε στο πλευρό τους.

Μήνυμα του Μανώλη Συντυχάκη

Συγχαίρω τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του ιστορικού «Ηροδότου».

Είναι σημαντικό πως η ομάδα του «Ηροδότου», από το προάστιο της προσφυγιάς και της εργατιάς,την Αλικαρνασσό,  για πρώτη φορά κατακτά θέση στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό Πρωτάθλημα.

Εύχομαι στον «Ηρόδοτο» να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και στο μέλλον!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί